...ВАРИЕТЕТ НА ГРОЗДЕ: 100% ШАРДОНЕ
МЕТОД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ВИНОТО: традиционното пенливо вино отлежава в иноксова бъчва в продължение на 10 месеца. Добавихме златни частици и ликьор преди запечатването.
АЛКОХОЛ: 12% об.
ДОЗИРОВКА: Тип Брут, 0,75% (около 6 г захар на литър)
ОПАКОВКА: бутилка 750 мл
БЕЛЕЖКИ ЗА ВИНОТО: Вино с кристална чистота, жълтеникави отблясъци. Влак от остри мехурчета, който...
... зрелостта. Пресоване и ферментация в бъчви. Пряка ферментация в бъчви, отлежаване на голямото вино 18 месеца в бъчви (1/3 ново дърво) с bâtonnage на утайките.
Око: кристална обвивка, бледо злато с зелени отенъци.
Съвет на енолога: сервирайте на 10-12°C.
Съдържание на алкохол: 13,5%.
Време за съхранение: 25 години.
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl.
Дomaine: Domaine de Chevalier.
Апелация: Pessac-Léognan.
Година на реколтата: 2017.
Култура: Разумна.
Етикет: Контролирано наименование на произход.
...Практичната чанта "специално за вендинг" е произведена с конкретна бяла кристална захар за автоматични машини.
Референтен номер: SUCDA
Опаковка: 10 X 1 кг
Нетно тегло: 10 кг...