Франция, Lalinde
...Рецепта за зимен крем-супа, много хармонична, създадена от шеф-готвачката Стефани Ботро и приготвена в Ателието на зеленчукопроизводителите в Бержерак. Нежността на тази био крем-супа е балансирана от топлите нотки на джинджифил и див пипер от Мадагаскар, комбинирани с леката горчивина на левистика.
Франция, Malataverne
... и непрекъснат контрол от майстор занаятчия по време на производствения процес. Тази крем супа от праз лук е позиционирана в сегмента на високо качество. Тя е изработена изцяло от натурални продукти, подбрани на полето, без консерванти и изкуствени добавки, и според методи, които преди всичко уважават оригиналния вкус на домашната рецепта. Съставки: праз лук 33%, картофи 22%, лук, моркови, пилешки бульон (целина), сметана, зехтин екстра върджин 1,3%, сол.
Франция, Olivet
...Референтен номер 3380390061100 Големи овесени ядки - Произход Франция Големите овесени ядки са предварително приготвен продукт, който се адаптира към много бързи рецепти. Препоръки за употреба: залейте 1 обем ядки с 3 обема течност и оставете да набъбне 3 минути под капак. Може да се използва за закуска (крем, мюсли и др.) или за бързо сгъстяване на супа, плънка, зеленчукови кюфтета и др.... Съставки: Овесени ядки * предварително приготвени на пара и пресовани между два цилиндъра * Съставка от биологично земеделие...
Франция, Ham
... акцент на вашите ястия. С качествени органични съставки и без никакви добавки или консерванти, нашата смес за супи е сертифицирана от Ecocert, гарантирайки здравословно и екологично кулинарно изживяване. Идея за рецепта: Revitalizираща супа с ливеха и коприва Съставки: 1 лук, нарязан 2 скилидки чесън, нарязани 2 моркова, нарязани на кръгчета 2 стъбла целина, нарязани на кубчета 1 картоф, нарязан на кубчета 2 супени лъжици смес за супи (ливеха, коприва, ориган) Референция: AR801998 Ean13: 3760306801998...
Франция, Levallois Perret
...Канелата на пръчки придава аромат на солени ястия, десерти и коктейли. Тази оранжева подправка с топли, дървесни и леко сладки вкусове има много приложения. В тази форма ароматите на канелата ще се запазят много по-добре. Използвания на канела на пръчки в кухнята: *Солена канела: Тя е една от съставките на тажин и също така за ароматизиране на супа или крем-супа. Канелата подчертава вашите ястия...
Франция, Port-saint-louis-du-rhône
...Компанията FERRIGNO предлага на своите френски и чуждестранни клиенти, които ценят качеството, автентичността и оригиналността, широка гама от морски продукти, предлагани под марката "Lou Ferrignade". Консерви: сардини и тон от Средиземно море, скумрия и аншоа, сардинели,... Приготвени ястия: супа от морски риби, крем от раци, буябес, тон в вино,... Сосове: доматен сос с миди, с аншоа, с риби...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play