... МонпреШамбор. Накрая, сливите и ревенът от Сен Аньон сюр Шер.
Веднага щом плодовете пристигнат в работилницата, ние ги подготвяме, за да запазим максимално тяхната свежест. Започваме през април-май с ягодите, след това с ревена, след това с кайсиите (които идват от стопанството Брунeт близо до Перпинян), след това с крушите и ябълките, тъй като обичаме да работим в ритъма на сезоните. През зимата имаме всичкото време да приготвим мармаладите от лимон, портокал и мандарина. След това идва времето за ананас през януари.
Нетно тегло: 240 г
Опаковка: стъклен буркан
Наличност: според наличността...
... вкусни и автентични продукти радват мнозинството. Идеални с йогурти, сладоледи и за пълнеж на сладкиши, както и за намазване на палачинки, кифли, вафли, хляб...
Конфитюрот мляко
Млечна специалитет, кремообразна смес от прясно мляко и захар с фин вкус на млечен карамел. Много ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на калций.
Карамелова сметана с морска сол от Камарг
Изкушението е голямо... и...
...Великото вино на Шато О-Бержеон е чудо, което се издига до нивото на най-добрите Крю Класики на апелацията Сотерн. Изящно и с великолепна ароматика, развиваща се върху конфитюрот портокал, печен ананас и зряла манго, тази кюве разкрива също така и прекрасна маслена текстура, както и нежни и очарователни подправкови нотки (канела, индийско орехче). Вкусно, комплексно и прекрасно балансирано...
... - Конфитюрот джинджифил на парчета, на ленти - Кристализирани кумквати - Чипс от банани. - Японска смес, оризови крекери, васаби. - Източни сладкиши. - Лукуми, халва, - Подправки. Нашата цел е да ви предложим само най-доброто на ненадмината цена!