...Медена горчица с естрагон е изискан подправка, която съчетава сладостта на меда с уникалния вкус на естрагон. Тази перфектна смес е идеална за подобряване на вашите ястия, било то в дресинг, марината или като гарнитура за меса. С нето тегло от 250 г, тази горчица е проектирана да задоволи най-взискателните вкусове. Нейният деликатен вкус и кремообразна текстура я правят задължителен избор за любителите на изискана кухня. Независимо дали сте професионален готвач или аматьор, тази горчица ще добави нотка оригиналност към вашите рецепти.
... селскостопанско производство, са много търсени от гурметата. Черният трюфел или трюфелът от Перигор, на латински Tuber melanosporum, се среща само в варовикови почви на дълбочина от 1 до 15 см в подножието на т.нар. трюфелови дървета (дъбове, лешници, липи, лески...). Той се развива през пролетта и нараства от месеца август, за да достигне зрялост няколко месеца по-късно. Тогава се събира (казва се „каве“) с помощта, обикновено, на трюфеларско куче, прасе или мухи.
... цяло, Кристофър Порон, неговият син, и Николас Роие, днес продължават неговото дело. От Съединените щати до Япония, минавайки през Сингапур или Обединените арабски емирства, от масите на Елисейския дворец до тези на най-големите френски готвачи, като Жоел Робушон, Беной Виолиер или Яник Алено, всички се обръщат към къщата Plantin, за да се снабдят с трюфели и горски гъби.
Задължителните продукти на...