...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
...Пастети, терини, рилет и регионални специалитети, ние предлагаме много предястия. Без фоа гра: те са подходящи за вашите ежедневни ястия, а с фоа гра ще ги оцените, когато приемате приятели или за вашите празнични трапези.
... Label Rouge месо. Ключовете към нашия успех са: вкус, баланс на ароматите и апетитна текстура!
С ноу-хау, предавано от поколение на поколение, продуктите се приготвят по рецепти в най-чистата традиция. Компанията е горда да предлага натурални продукти на своите потребители.
От 2021 г. Conserverie du Sud получава сертификация IFS версия 8. IFS FOOD е международен стандарт, който позволява оценка на съответствието на продуктите и процесите по отношение на безопасността и качеството на храните.
... семейни рецепти чрез независима продукция през 1986 г.
През 1998 г. това семейно предприятие придобива ново измерение и залага на бъдещето: прехвърляне на производственото звено, за да се справи с увеличаването на производството, в модерно звено на територията на индустриалната зона на ябълката в Ревел, замислено и проектирано в съответствие с изискванията на европейските стандарти.
Днес, продуктовата гама на Revelois се е обогатила с други тероари: този на Жер и Тарн и Гарон, които ви каним да откриете...
Revelois: това е също екип от 9 техници и производство от 1.000.000 продукта годишно.
... завод в Ножан-сюр-Уаз, нашето чorizo "Произведено във Франция" е специалитет на основата на свинско месо, съчетано с подправки според уникална рецепта, която е направила нашето чorizo известно.
Нашите продукти: Сух колбас от шунка, Чorizo от врат, Чоризо пръчици, Чorizo PP D32 пръчка, Нарязано чorizo, Кубчета чorizo, Чоризо трохи, Чorizo cular, Чorizo cular D70, Нарязано чorizo cular, Чorizo D 55...
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби.
Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месои риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).
От 1896 година са изминали 121 години и умението на Консервите от Миналото продължава да се обогатява.
121 години, в които упражняваме нашата професия с страст, строгост и креативност… Нашето кулинарно наследство, богато, плод на многобройни рецепти, разработени от нашите готвачи през всичките тези десетилетия, ни предоставя днес ценен опит, произтичащ от това наследство.
Разположени в сърцето...
Търговия на едро с храни за хранителни професионалисти, професионалисти в хлебопекарството, професионални общности. Предлага се широк асортимент от качествени продукти: Корсикански продукти, месои птици, млечни продукти, замразени храни, лед, колбаси, сирена, йогурти от всички световни вкусове, консерви, нишесте, зеленчуци, риба, десерти, супи, сосове от домати, масла, плодови пюрета, готови ястия и много други.
Консервната фабрика Сент Кристоф е предприятие от региона О-Пи-де-Кале, което произвежда хранителни консервии ги разпространява из цяла Франция и Европа. Първоначално търговци, ние развихме нашата консервна дейност в рамките на нашата ферма и сме специализирани в тази област. Производители на консервиот 27 години, нашите продукти са гарантирано без добавяне на химически добавки и в съответствие с ветеринарните норми и изисквания.