... комуникация (социални мрежи, уебсайт и имейли), за да създадем реално въздействие онлайн и офлайн (класически медии и на терен).
Използваните инструменти са:
- всички съществуващи и иновативни маркетингови техники и стратегии (дигитални или не)
- методи на хипноза, приложна и социална психология за по-добро разбиране на целевата аудитория и позициониране като лидер
- готови рамки за производство на съдържание за няколко минути
- техники за продуктивност за оптимизиране на вземането на решения...
...Един голям класически коктейл от Ню Йорк, преосмислен с комбинация от бурбон и ръжено уиски. Цялото е балансирано с шери, френски вермут и френски ликьор от мараскин.
НОТА БЕНЕ :
Историята сочи, че този задължителен коктейл е създаден в "Манхатън клуб", който претендира за неговото създаване от 1882 г. Малко информация е известна на широката публика относно този престижен клуб, но неговото наследство е оставило следа.
Профил: Мощен, дървесен, елегантен нотка на череша.
Степен: 31,3% алк...
...Напълно революционни, разработени с помощта на нова технология за извличане на канабиноиди, патентована от CIDS.
E-liquid-ите CBD SeedWell® предлагат нива на CBD до 300mg без никаква горчивина.
Тази техническа иновация позволява по-добро усвояване на канабиноидите и наистина ви предоставя реални ефекти! Това започва от 100mg.
Гама, замислена да демократизира вейпинга с CBD!
Важно беше за нас да предложим на нашите партньори релевантна и конкурентна гама. Да предложим течности с уникален ароматен профил.
Референция: SW-CLASSIQUE-300...
...Класическа витрина с плъзгащи се врати, анодизирана, с корк на дъното, витрина с едно лице за вътрешно ползване.
Алуминиев профил с дебелина 60 мм.
2 плъзгащи се врати.
Стъкло с безопасно покритие, дебелина 6 мм.
Заключване с 2 ключа.
Класическа витрина с плъзгащи се врати, анодизирана, с корк на дъното за булавки.
Цвят на завършване: анодизиран алуминий.
Реф: CLASSCOUL...
... предизвикват желание да се потопите отново. Един много класически гланд, който задължително трябва да познава всеки любител на уискито!
Къщата: Роден през 1894 г. в семейство производители на саке, Масатака Такетсуру днес се счита за баща на японското уиски. След обучение по химия, той е нает от компанията Settsu Shuzo, която го изпраща в Шотландия през 1918 г. за да направи своето обучение. Масатака се запалва по уискито и решава да посвети живота си на него.
Тип: Уиски Single Malt
Съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 45%...
...Le Caramelo е голям класически продукт от смоли, първоначално създаден в Мароко, по-точно в региона на Риф. Вкус, който е особено вкусен и сладък, достоен за карамел.
Ние спазваме древните техники, за да произведем нашата 100% френска смола.
100% Френска.
Характеристики:
- Облекчение на ставите, мускулите и ума.
- Богата на CBG, CBN, CBD, CBC.
- Офактивен и вкусов профил: Дървесен, земен, плодов...