...общо съдържание на захар 60 г на 100 г
От 1885 г. тайните на вечната младост! Кремът откестениотАрдеш е рецепта, създадена от Клеман Фожие през 1885 г. в Привас. Тази рецепта е останала идентична от самото начало на съществуването си, като използва само натурални съставки. Съставки: кестени, захар, парчета глазирани кестени, вода, глюкозен сироп, натурален ванилов аромат
Приготвен с 45 г плодове на 100 г, общо съдържание на захар 60 г на 100 г
Код: 516
Нетно тегло (г): 365
Брутно тегло (г): 633
Цена без ДДС: 3.03
Цена с ДДС: 3.20...
...Крем откестени био
Сготвени в котел, екстра конфитюрите на Confit de Provence се приготвят от стриктно подбрани плодове, най-често с плодове с наименование
Подсладени с тръстикова захар, произхождаща от биологично земеделие, нашите конфитюри са гарантирано без консерванти и оцветители (в съответствие с действащото законодателство), а нашите производствени процеси, наследени от майсторите...
...Био семолина от твърда пшеница с високо качество, био брашно откестени AOC отАрдеш (10%), био прах от манатарки (3%), био индийско орехче.
Съдържа глутен, яйца и следи от соя. Средни хранителни стойности за 100г:
ЕНЕРГИЯ - 1462kj / 345kcal
ПРОТЕИНИ - 10,8g
ВЪГЛЕХИДРАТИ - 71g, от които захари 2,1g
МАСТИ - 1,8g, от които наситени мастни киселини 0,5g
ВОЛОВИ - 3g
СОЛ - 0,02g
Ean13:3701511705336
Референция:TagliatelleBioCepeChataigneFr1...
...СПИРКА В СЪРЦЕТО НА РЕГИОНАЛНОТО КУЛИНАРНО НАСЛЕДСТВО
Тео Паран, родом от Монтеилимар, създаде рецепта за подправен ром с нуга в сътрудничество с Chabert & Guillot, исторически занаятчия от региона. След успеха на тази първа рецепта, той разшири асортимента си с подправен ром с глазирани кестениотАрдеш в сътрудничество с Clément Faugier, друг с подправен ром с конфитюр от лимони от Ментон с La...