...опакована в 200-грамова торба с картонено дъно, която съдържа нугапапилоти.
Съставки: захар, глюкозен сироп, мед, бадеми, карамел с солено масло (8,7 %), пудра захар, картофено нишесте, безквасен хляб (вода, зехтин, брашно), яйчен белтък, натурален ванилов екстракт. Начин на приготвяне: медът и глюкозният сироп се варят в котел, яйчният белтък се допълва с варена захар, ванилия, бадеми и карамел.
Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
...Сабле с черен чесън, произведени ръчно. Идеални за споделяне по време на хрупкава и вкусна аперитивна закуска.
Саблетата с черен чесън и комте ще бъдат на всички харесвани, за да обогатят аперитива с семейство или приятели. Те са изработени в бисквитерия в Маноск (04).
Съставки: Брашно от ПШЕНИЦА*, Черен чесън*, КОМТЕ*, кокосово масло*, акациева гума*,
Пудра захар* (захар от светла тръстика**, картофено нишесте*), ЦЕЛИ яйца на прах*, сол от Геранд.
*съставки от биологично земеделие.
**Съставки от справедлива търговия.