...Обратното броене е започнало с нашия Гурмански Адвентен Календар: нуга, калисони, шоколадови маслини... Всеки ден своята сладост, за да изчакаме до Коледа! Календар, който ще се хареса както на възрастни, така и на деца.
Референтен номер: 011603
Тегло (в кг): 0.17
Опаковка: 6
ДДС: 20.0%...
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти.
Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
...Деклинация на 13 десерта в Прованс
Референция C60
Кутията "евокация на 13 десерта в Прованс" се състои от:
- Асортимент 290 г макарони "Вкусове на Коледа" (+/-10 макарона)
- Асортимент 140 г нуга и калисони*
- Метална кутия колекция...
... Нион 90g
Патé от пушен магрет 180g
Мед от Бретан 125g
Цветна сол от Гюеранде IGP 125g
Мини калисони натурални - кутия от 12
Златисто грозде със Сотерн 150g
Дървен комплект, с празен или персонализиран слайд...
...Нашият аиксоен дом е известен с висококачествените си сладкарски изделия, не само за калисон д'Аикс, нашата специалност, но и за нашите захаросани плодове, нуга, пралини, бискотини и шоколади. От 1874 г. голямата фабрика за калисони в Аикс-ан-Прованс, Леонард ПАРЛИ, гарантира своите производствени тайни, в съответствие с традициите. Леонард ПАРЛИ се отличава с уникалния състав на своите калисони...
От създаването си Roy René черпи рецептите си от най-чистите традиции на сладкарството и сладостите от Прованс. Калисони, Нуга, Сладкиши… От златистото, благородно и щедро тесто за калисони до хрупкавия черен нуга в тънки парченца, Roy René възвеличава съставките, вкусовете и ароматите, за пуристите и за любителите на сладкото на всяка възраст. Всички тези сладки нотки са плод на дълго наследство, предавано от мъже и жени, които всеки ден, с уважение, повтарят жестовете от миналото, така запазвайки удоволствието от добре свършената работа.
Амбре и захар, шоколадерия в Париж, ви предлага своите вкусни шоколади с пралине, ганаш и бадемова паста. В секцията за сладкиши, любителите на сладкото ще намерят регионалните специалитети, които обичат: калисони от Екс, плодови пасти, бодли с ликьор, флорентини, бадемови пасти. Всички наши сладкиши са стриктно подбрани от най-добрите производители. За любителите на сладкото, които следят...
... персонализирани продукти (ЛОГО и др.). Гама за запълване на витрини (Гресини, Чипс, Крутон, Панетоне...). Също така шоколадови бонбони и форми за периодите на Коледа и Великден, както и близалки и пържени изделия. Конфекция с нуга торти. Регионални продукти като тапенади и калисони. И всички тези партньори, с един единствен ефективен и дискретен сервиз за доставка. Доставчици на хлебари от 1986 г. Съставки от високо качество, занаятчийски умения и най-вече вкусен резултат.
Фабриката Fruidoraix е специализирана в производството на калисони. На нашия обширен производствен обект предлагаме на публиката да открие различните традиционни занаяти в сладкарството: производството на тесто за калисони от суровини (пъпеши, бадеми, захаросани портокали), готвене на водна баня, оформяне и глазура, както и производството на ароматизирани нуга, великденски яйца-нуга и някои шоколадови сладкиши.
Нашата печатница се намира в района на Екс-ан-Прованс от 1970 година и произвеждаме за нашите клиенти самозалепващи етикети на ролки за всички области на дейност: козметика, конфитюри, зехтин, калисони, шоколад, нуга, вина и спиртни напитки, сапуни... Хелена, нашата дизайнерка, може да ви помогне с вашия проект за етикети от първоначалния макет до окончателното одобрение. Печатаме всички видове самозалепващи хартии, велини, гланцирани, метализирани, синтетични и всякакви форми. Златна щампа, релефен печат и ламиниране ще придадат блясък на вашата етикета. Свържете се с нас за бърза и безплатна оферта.