...-добрия момент на узряване, когато маслината става виолетова.
Този екстра върджин зехтин се събира 15 дни преди узряване, за да се получи най-фруктовият вкус и несравним аромат.
Златен медал от Естремадура през последните 7 последователни години и носител на над 40 международни награди.
... суджук и ябълки, стек с пържени картофи.
Винификация: Техниките на винификация в Домаина съчетават най-модерните процеси и спазването на определена традиция от Бордо. Ферментацията се извършва в терморегулирани инокс съдове.
Опаковка: Картон с 6 бутилки по 50cl.
Око: красиво представяне с златист оттенък, блестящо по желание.
Домаин: Големите замъци на Франция.
Наименование: Кадилак-Кот дьо Бордо.
Година: 2002.
Сорт: Семillon.
Култура: Разумна.
Етикет: Контролирано наименование на произход.
Референции: Златен медал.