...Брандитата са изискани спиртни напитки, дестилирани от вино и отлежавали в дъбови бъчви, за да развият богати и сложни аромати. Този процес на стареене им придава дълбочина на вкуса, която привлича любителите на спиртни напитки от цял свят. Брандитата често се дегустират като дижестив, но могат да се използват и за обогатяване на сложни коктейли.
В CFC Comptoir Français Commercial сме горди да...
...произхождащи от сертифицирани био растения, отглеждани и дестилирани с уважение към околната среда. Без никакви добавки на захар, подсладители или консерванти, тази напитка е чиста и натурална, за да предложи качествен момент на релаксация. Нашите растения, като лавандула и вербена, са известни със своите успокояващи ефекти върху нервната система, насърчаващи нежна релаксация преди сън.
Лесна Употреба...
...който е два пъти по-малко сладък от традиционното Амарето и притежава великолепна ароматност. Наслада, която може да се консумира с лед или в коктейли (Amaretto Sour, Amaretto Coffee или Godfather)!
Къщата: Adriatico е успешният залог на Жан-Робер Беланжер, френски предприемач, който решава да конкурира големите италиански марки на тяхна територия. На 40 години той решава да се преориентира в сферата на спиртните напитки и създава марката през септември 2019 г.
Тип: Амарето
Обем: 70cl
Алкохолно съдържание: 28%...
... производството на кафе, захар и банани и заема 50% от активното население.
Гватемалските роми имат особеността да бъдат отлежавани на висока надморска височина в планините. Обикновено дестилирани от меласа или захарен мед (захарен сироп), тези роми се отлежават по метода солера.
Признати в световен мащаб за производството на качествени роми.
„RON“ от Гватемала
Ром от меласа от Гватемала: колона дестилация, отлежал 2/3 години в дъбови бъчви от американски бърбън.
Да го опитате е покана за пътуване!
...Най-новият продукт на марката, Tijuca Native Wood е иновативна смес от пет кашаси, дестилирани и след това отлежавали в уникална ферма в щата Рио де Жанейро. Този ром е премиум спиртно изделие, създадено с уважение към традицията, тероара и природата.
Състояние: Нов продукт
Страна: Бразилия
Регион на производство: Щат Рио де Жанейро, Мата Атлантика
Наименование: Ром
Година на производство: 2020
Алкохол: 42°
Обем: 70cl...
... Сатаната се опитва да осъди душата му. В съня си, той се видял в котела на Дявола, но вярата му била толкова дълбоко вкоренена в душата му, че устояла на първото "готвене". За да постигне целите си, Дяволът бил принуден да "готви" отново. Когато се събудил, Шевалие имал идеята да извлече "душата" на ео-деви с втора дестилация."
Така легендата за произхода на откритията за двойната дестилация на коняковите ео-деви се е запазила в региона.
Дестилирани в сърцето на региона, откъдето произлиза Коняк, според същите вековни методи, коняците на CROIX MARON са, и до днес, наследството на тази традиция.
В сърцето на региона Гранд Шампан от 1730 година в Амблевил, нашето семейство отглежда лози и дестилира виното на имота, за да произведе вкусни, елегантни и автентични коняци. Днес ние продължаваме да предаваме наследственото умение за най-голямо удоволствие на ценителите, баровете, ресторантите, хотелите и деликатесите. На имота вината се ферментират преди да бъдат дестилирани на утайката, за да се извлече най-голямото ароматно богатство. Процесът на двойна дестилация е останал традиционен през вековете, и само благодарение на своя усет за мирис дестилаторът избира най-благородните ракии.