...Открийте всички наши лакомства чрез следния линк:
https://nlcdeco.fr/categorie-produit/gourmandies/
Всички наши близалки, сладоледи, торти, макарони и много други сладки декорации са изброени там.
Нашите декорации са изработени от много висококачествена смола и са устойчиви на атмосферни влияния. Ако вашите декорации са предназначени за постоянно използване на открито, препоръчваме да нанесете допълнителен лак.
Референтен номер: DRPRS247
Размери: 121 x 98 x 218 см...
...УКРАСЕТЕ ВАШИТЕ СЛАДКИ ИЗДЕЛИЯ - Асортимент от 4 тръби с захарни декорации, които ще придадат елегантност и хрупкавост на вашите бисквити, торти, къпкейкове и други творения. Тези асортименти ще бъдат идеална декорация за поръсване за рожден ден, празници или голямо събитие (раждане, кръщене, комуния, сватба).
ДЕКОРАЦИИ С ЗЛАТИСТИ ОТТЕНЪЦИ - Смес от сладки декорации с прекрасни нюанси и...
... получите нарязани кестени в захар, ви съветваме да следвате нашите указания, като кликнете тук. След отваряне на кутията, съхранявайте нарязаните кестени, които не ви трябват веднага, в сиропа. Те могат да се съхраняват по този начин в хладилник в продължение на няколко седмици и можете да ги глазурирате по-късно в зависимост от нуждите си.
Съставки: кестени, захар, глюкозен сироп, естествен аромат ванилия
Нарязаните кестени могат да се използват за декорациянаторти и на боровинки.
...Този голям модел на нож за гофриране за декорациянаторти позволява да създавате вашите фризове от бадемова паста или захарна паста, за да декорирате вашите сладкиши и торти.
Този нож за гофриране позволява да нарязвате сладки, солени теста или захарна паста, за да създадете фризове за декориране на вашите тарти, торти, торти от захарна паста...
След това можете да декорирате вашите фризове с...
...Празнична гама: ЦЕДЕН ЛИМОН ЛАМЕЛА 1КГ - Произход Франция
Търговец на едро на захаросани плодове. ЗАХАРОСАНИ ПЛОДОВЕ на едро
Захаросаните плодове се използват в сладкарството за декорациянаторти. Те могат да се консумират и самостоятелно, като десерт или сладост.
Приготвянето се състои в заместването на водата в плода със захар чрез осмоза, като рядкостта на водата осигурява запазването.
..."Рафраширането" на плод е кулинарна практика, която се състои в наливането на малко количество алкохол в сиропа на плода, за да се подчертае вкусът му, като същевременно се добавя оригинален и лек алкохолен нюанс. Може да се консумира самостоятелно, в комбинация с сирена, сладолед или да се използва в кулинарни рецепти (тарти или торти), в шоколадова фондю или дори за декорацияна вашите коктейли... Насладете се!
...Фигурките от смола ще украсят вашите торти за кръщенета, сватби и могат също да служат за декорацияна маса или кутия с бонбони.
Темата за кръщенето представлява бебе, стоящо и държащо в ръцете си самолет или шише. Тази тема за кръщене ще украси вашите десерти или тортата на събитието.
Височина: 75 мм...
... изисквания. Нашите подложки се обработват в нашите работилници в Лакано де Мио, близо до Бордо. Предлагаме дисплеи (в много теми), подложки, подноси, американски торти, бонбони, за кетъринг, сватбени организатори и организатори на събития. Предлагаме различни размери, за да осигурим максимална адаптация към вашите кулинарни творения и да подредите вашите торти, бонбони, сладкиши, бюфети, тостове и др...