... добавки.
ALCOOL : 12 % Vol
DOSAGE : Тип, сух
PACKAGING : бутилка 750 мл
NOTES : Ясно вино, пълно с слънце с зелени отблясъци. Лек лимонов вкус в края на устата.
MATCH FOOD AND WINE : Съвпада много добре с предястия, риба, морски дарове и като аперитив с ликьор от касис. Да се консумира между 7 и 10 °C.
...XXO – 35 YO Réserve Spéciale de Aurian е емблематичен Арманяк от нашия Чай.
Брут де Фют – 60,4%
Всички наши Арманяци са произведени без захар, без карамел и без 'дървесни' добавки, а са отлежавали естествено в бъчви от първокласен дъб, в нашите стогодишни изби.
Всички наши Арманяци имат дълъг вкус и са балансирани, нито един не 'гори'.
ТЕГЛО: 1.4 кг...
... дегустира без отлагане! Надяваме се, че дегустацията му ще ви донесе просто огромно удоволствие.
На конкурса Амфора 2021 в Париж (Международен конкурс за биологични вина в преход), нашата купаж Nihil 2020 получи сребърен медал!
...Вино за жажда. Ферментации с местни дрожди без добавки. Време на мацерация: 3 седмици. Да се пие с приятели!
Дomaine: ШАТО ФРЕДИНЯК
Апелация: ВИНО ОТ ФРАНЦИЯ
Регион: БОРДО
Цвят: Червено
Сортове: 15% Мерло, 35% Малбек, 50% Каберне Совиньон
Метод на отглеждане: Биологично
Характер: Леко/Плодно
Съдържание: 75cl
Година: 2020
Тегло: 1 кг...
... 2014 г. от Матио Трикош, La Fabrique de l'Arrangé днес принадлежи на известната къща за рум от Мартиника HSE (Habitation Saint-Étienne). Всички рецепти от гамата се произвеждат на базата на агриколната рума с AOC Мартиника... истинско предимство, което се усеща веднага при дегустация! Плодовете също така се избират в пълна зрялост, преди да бъдат нарязани и бутилирани на ръка.
Тип: Рум с добавки
Съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 31%
Температура на сервиране: 8-10°C...
...Той притежава антиоксидантно действие. Чушката е известна преди всичко със своите антиоксидантни свойства, свързани с голямото си съдържание на флавоноиди и витамин C. Капсаицинът, който съдържа, също е активна съставка за отслабване, широко използвана за производството на хранителни добавки, наречени "изгарящи мазнини".
Благодарение на своите антиоксидантни свойства, АФРИКАНСКИТЕ ЧУШКИ ще...
... нашия велик тероар.
НАШИТЕ ВИНОВЕ: Винифицираме по традиционен начин с отлежаване върху фини утайки, дълга ферментация на студено, управление на кислородната концентрация и температурите, ограничени добавки на сулфити и интрадиенти. Тук основната дума е: гроздето на първо място!
ВИНОКРЕПСТВЕНАТА: Символ на мястото, нашата винарска кула на 4 етажа е уникален концепт във Франция. Иновативна, тя позволява винификация чрез гравитация в дух на качество: "Тук слизаме по кръгов път, с нежност".
Нашата цел: да предлагаме вина на удоволствие и споделяне...
... години). Профилът им се характеризира с умерено съдържание на алкохол, минералност и свежест, които са нетипични за нашата ширина и ги правят изключително лесно усвоими и без всякаква тежест. Нашите вина се произвеждат изключително от био грозде от имота. Те не получават или получават много малко добавки, ограничени до минимални дози сяра (обикновено <30 mg/L). Отлежаването се извършва в фудри и барици, за да се намали до минимум използването на ново дърво и да не се оставя следа върху вината.
... отговаря на най-високите изисквания за безопасност на храните, но също така и по отношение на технологията. Вече повече от 30 години SGT иновации, за да отговори едновременно на изискванията на своите клиенти и на потребителите. Днес нашите PET преформи могат да бъдат: оцветени (гама от над 80 цвята от прозрачни до непрозрачни). Произведени с добавки (100% бариера на светлина, анти-UV, блокер на кислород и анти-жълтеникави). Облекчени, за да бъдат още по-практични и мобилни или екологични и следователно формирани от рециклиран PET (R-PET).
MAS DEL PERIE се намира на най-високите хълмове на Кахорс, а Малбек е основният сорт грозде. В MAS DEL PERIE, земеделието е био-динамично и уважава околната среда. Винификацията на гроздето в избата се извършва естествено, без добавки, а съпроводът на виното до неговата зрялост, в бетонни съдове, бъчви и фудри, следва неговата индивидуалност.
... фураж, Вода от сонда, Животински тор, Фитосанитарни продукти.
- Резервоари за агро-хранителната промишленост: Кисело зеле, Растително масло, Оцет, Солен разтвор, Масло от рапица).
- Резервоари за винопроизводството: Съхранение на вина с алкохолно съдържание до 15°, Съхранение за кратък или дълъг период при стайна или регулирана температура до -2 °C.
- Резервоари за околната среда: Колективно и...