...Открийте нашия избор от висококачествени овчи трупове. Всеки труп е внимателно подготвен, за да гарантира нежно и вкусно месо, идеално за разнообразие от кулинарни приготовления. Независимо дали става въпрос за традиционни яхнии, ястия на бавен огън или барбекю, нашето овчемесо отговаря на най-високите стандарти за вкус и свежест. Поръчайте сега, за да се насладите на най-доброто от овчето месо.
...Силата на вкуса му също така позволява да балансира и омекоти присъствието на силни меса в мергезите на основата на агнешко или овчемесо.
Чесънът на гранули, който купуваме, идва от Китай, нашият източник на доставки е много селективен и гарантира безупречно качество.
Референция: ART0026...
...Розмаринът е ароматна билка с горчив и пикантен вкус, която има разнообразие от приложения в кухнята.
Приложения на смления розмарин в кухнята:
Той се използва като подправка в инфузии за сосове, яхнии, супи и кремове, маринати, рататуй...
Придава вкус на агнешкоиовчемесо, телешко, печено заек, гювеч, дивечови и пилешки яхнии, кайма и пиле...
Ползите от смления розмарин:
Той облекчава подуването на корема и коремните болки чрез спазмолитичното си действие върху червата и стомаха.
Бори се със стреса и безсънието.
Компанията Macquet е френска семейна фирма, специализирана в овчемесо. Нашето агнешкомесо е известно из цяла Франция и Европа. Разполагаме с най-широкия асортимент от меса на пазара, за да отговорим най-добре на вашите нужди - от традиционната обработка до най-изисканите продукти. Непрекъснато иновираме нашите техники и средства, за да ви гарантираме най-високото качество на нашите продукти.
...Компанията BOUSQUET е специализирана в рязането, преработката и търговията с качествено месо за RHF/BCT. Тя предлага говеждо, свинско, агнешко, овчеи телешко месо. За гаранция на качеството, от 2010 година компанията разполага с разрешителни за разпространение на БИО месои Label Rouge.