...Фланк стекът е изключително универсален. Перфектен за тънко нарязване за пържене, фланк стекът също така се представя изключително добре при бавно готвене. След бавно готвене, този парче говеждо може да бъде накъсано с вилица и добавено към буритос или салати.
... дробове, Аорта, Език, Диафрагма, Черен дроб, Сухожилия, Маска, Муцуна, Чрево, Мазнина, Бъбреци, Черен дроб, Сърце, Пенис...
Също така предлагаме висококачествено и премиум телешко, младо говедо и говеждо месо с марка "BOVERO", в която предоставяме най-добрите премиум разфасовки и стекове:
Филе Миньон, Рибай стек, Топ Сърлоин стек, Стриплоин стек, Ръмпстек.
В допълнение към прясното и замразено...