... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони, които имат максимум 15 дни. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни шоколадови пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколад...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
...Maison Lesage
Асортимент от фини шоколади.
Средно тегло на шоколадов бонбон 13Г
Тип шоколад Чист какаово масло
Съхранение На сухо място между 14 и 17°c
Дегустация Да се дегустира при 20°c в рамките на 8 седмици след покупката.
...Бонбониера с шоколад, пълнена с асортимент от фини шоколади - бял, черен и млечен.
Състои се от ганаш и пралине.
Срок на годност: 4 месеца
Съставки: Черен шоколад 66%, Млечен шоколад 38%, Бял шоколад 30% (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, емулгатор: рапично лецитин), рапично лецитин, ванилия бърбон, джандуя, карамел, фюлетин (пшенично брашно, растителна мазнина (кокос), рапично...
Godiva Chocolatier е основана през 1926 г. в Брюксел и се утвърди като една от най-престижните шоколадови марки в света. Днес майстор-шоколатиерите на Godiva използват своите ценни таланти, за да създават иновативни рецепти с най-добрите съставки. Разкошните подаръчни кутии на Godiva съдържат примамливи вкусове, фини текстури и очарователни декорации.