... проследимост на продуктите и на тясната връзка, която поддържа с доставчиците и клиентите си. Френска кухня: морска риба, треска, турбот, светец, камбала, опашка от лот, жълта и черна риба, бара, див и отглеждан морски лъв, октопод, сепия, раскас,... Японска кухня: филеот албакор тон, дебел и червен, сьомга от Норвегия и червен етикет, дорадо от Гърция, бара от Гърция, пресен и замразен октопод, бял мула,... Общности: доставчик на морски продукти за големи общности.
...Класическа: Кафе с мляко с тостове (бял или пълнозърнест хляб), с домат или конфитюр.
Petite Lupe: Кафе с мляко и френски бикини с сирене и шунка.
Обеди
Серрано шунка, бри сирене и тапенад от маслини.
Пресен тон, домат и маслини.
Собрасада и емментал сирене.
Пълнозърнест хляб с 6 зърна, серрано шунка, рукола, сирене от Бургос и конфитирани домати.
Пиле, карамелизирани лук и сирене.
Свински филе, праз...