...Ябълкови чипсове, глазирани с канелен карамел.
Глазирани с тънък и деликатен слой сладък карамел с натурален канела.
Съдържат само 8 г добавена захар на 100 г.
Произведени по патентована технология. Ябълковите чипсове са сладки и хрупкави с деликатен вкус на канела. Без глутен, само натурални съставки.
...Период на прибиране: края на септември – началото на октомври.
Цвят на плода: червен с восъчно покритие и бели точки.
Вкус: сладък и сочен, качество на вкуса отлично.
Тегло: 130-180 гр.
Употреба: яде се пресен.
Транспортабилност: много висока
Съхранение: в хладилно съхранение – до април.
...Смесицата от хрупкави ядки (лешници, бадеми и фъстъци) придава специален вкус и аромат, а натуралният мед и стафидите подчертават приятния сладъквкус. Съдържа глутен, ядки и фъстъци. Може да съдържа следи от лактоза, сусамови семена и соя. Продуктът е готов за консумация, отлично се съчетава с мляко, кефир, йогурт и сок.
Размер: 70*130*240 мм
ТЕГЛО: 300 г...
... съдържа вкусна съставка - чили пипер Ancho. Това е сорт чили пипер със средна острота, родом от Мексико. Ancho чили има мек плод и вкус на кафе с сладък аромат.
▪ 100% чист пипер, без примеси: изразходван, горчица и кориандър.
...Нежен, кисело-сладъквкус с аромат на степни треви. Успокоява нервната система, защитава от атеросклероза и намалява риска от нежелана тромбоза, нормализира функцията на черния дроб и премахва токсините.
ТЕГЛО НА ПРОДУКТА: 50 г
ТИП ОПАКОВКА: Дойпак / Шоу кутия...
... концентрира естествените качества на плодовете. Характерен сладъквкус, донякъде стягащ.
Как се произвежда?
Сублимацията от Panfruit е иновативен метод за сушене на пресни плодове, зеленчуци и ягоди, който запазва полезните, вкусовите и ароматните характеристики на продуктите. За да се направи прах от червен касис, нашите фермери контролираха качеството на отглежданите плодове, а усърдните технологи избраха и замразиха натурални плодове. След това те бяха внимателно изсушени и смлени. Така се появи органичен и питателен деликатес.
...
подпомага правилното храносмилане.
Сукралоза: подсладител с много интензивен сладъквкус. Не
се абсорбира от организма и се изхвърля в оригиналната си форма през деня.
Употреба:
Отслабване: без калории и въглехидрати, нулев гликемичен индекс, в
състава на инулин.
Тези, които се хранят внимателно и следят качеството на консумираните
продукти.
Спортисти: за избягване на излишни въглехидрати и ускоряване на метаболизма.
Хора с диабет тип 2: за замяна на захарта. Пребиосвит не повишава
нивото на кръвната захар и инсулина.
Може да се добавя вместо захар в компот, чай, кафе, бисквити, пайове и
чийзкейкове.
...Въглехидратите са основните доставчици на енергия за човешкото тяло. Захарта се произвежда основно от захарно цвекло или захарна тръстика.
Захарта е основна съставка за приготвяне на сладки ястия и напитки. Тя се добавя към чай, кафе и какао, за да им придаде сладъквкус, който намалява стандартната горчивина. Захарта служи като добър консервант за приготвяне на различни продукти от плодове и ягоди – сладко, мармалад, желе.
Хранителната стойност на 100 г от продуктите е 1666.4 кДж или 398 ккал (съдържание на въглехидрати) – 99.8 г.
За повече информация, моля свържете се с нас.