Украйна, Odesa
Украйна, Ivano-Frankivsk
...Ябълкови чипсове, глазирани с канелен карамел. Глазирани с тънък и деликатен слой сладък карамел с натурален канела. Съдържат само 8 г добавена захар на 100 г. Произведени по патентована технология. Ябълковите чипсове са сладки и хрупкави с деликатен вкус на канела. Без глутен, само натурални съставки.
Украйна, Haisyn
...Период на прибиране: края на септември – началото на октомври. Цвят на плода: червен с восъчно покритие и бели точки. Вкус: сладък и сочен, качество на вкуса отлично. Тегло: 130-180 гр. Употреба: яде се пресен. Транспортабилност: много висока Съхранение: в хладилно съхранение – до април.
Украйна, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Смесицата от хрупкави ядки (лешници, бадеми и фъстъци) придава специален вкус и аромат, а натуралният мед и стафидите подчертават приятния сладък вкус. Съдържа глутен, ядки и фъстъци. Може да съдържа следи от лактоза, сусамови семена и соя. Продуктът е готов за консумация, отлично се съчетава с мляко, кефир, йогурт и сок. Размер: 70*130*240 мм ТЕГЛО: 300 г...
Украйна, Kharkiv
Украйна, Zaporizhzhia
...Нежен, кисело-сладък вкус с аромат на степни треви. Успокоява нервната система, защитава от атеросклероза и намалява риска от нежелана тромбоза, нормализира функцията на черния дроб и премахва токсините. ТЕГЛО НА ПРОДУКТА: 50 г ТИП ОПАКОВКА: Дойпак / Шоу кутия...
Украйна, Kyiv
... концентрира естествените качества на плодовете. Характерен сладък вкус, донякъде стягащ. Как се произвежда? Сублимацията от Panfruit е иновативен метод за сушене на пресни плодове, зеленчуци и ягоди, който запазва полезните, вкусовите и ароматните характеристики на продуктите. За да се направи прах от червен касис, нашите фермери контролираха качеството на отглежданите плодове, а усърдните технологи избраха и замразиха натурални плодове. След това те бяха внимателно изсушени и смлени. Така се появи органичен и питателен деликатес.
Украйна, Bucha, Kyiv
... подпомага правилното храносмилане. Сукралоза: подсладител с много интензивен сладък вкус. Не се абсорбира от организма и се изхвърля в оригиналната си форма през деня. Употреба: Отслабване: без калории и въглехидрати, нулев гликемичен индекс, в състава на инулин. Тези, които се хранят внимателно и следят качеството на консумираните продукти. Спортисти: за избягване на излишни въглехидрати и ускоряване на метаболизма. Хора с диабет тип 2: за замяна на захарта. Пребиосвит не повишава нивото на кръвната захар и инсулина. Може да се добавя вместо захар в компот, чай, кафе, бисквити, пайове и чийзкейкове.
Украйна, Kyiv
...Въглехидратите са основните доставчици на енергия за човешкото тяло. Захарта се произвежда основно от захарно цвекло или захарна тръстика. Захарта е основна съставка за приготвяне на сладки ястия и напитки. Тя се добавя към чай, кафе и какао, за да им придаде сладък вкус, който намалява стандартната горчивина. Захарта служи като добър консервант за приготвяне на различни продукти от плодове и ягоди – сладко, мармалад, желе. Хранителната стойност на 100 г от продуктите е 1666.4 кДж или 398 ккал (съдържание на въглехидрати) – 99.8 г. За повече информация, моля свържете се с нас.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play