...Супи, гарнитури, тортили, италианска полента и молдовска кисело мляко. За приготвянето на тези ястия ще ви трябват висококачествени царевични зърна. И е по-добре, ако тази зърнена култура е от ТМ "ТЕРРА". Нашите продукти се произвеждат на съвременно оборудване, използвайки най-новите технологии.
...Смес от овесени, пшенични и ечемичени флейки. Ползата от пшеничните флейки е, че те са богати на нишесте и други въглехидрати. Флейките също така съдържат витамини, йод, силиций, магнезий, фосфор, фибри, калций, калий и други вещества. 80% от ечемика се състои от нишесте, съдържа пълноценен протеин, който е много важен в вегетарианската кухня. Ечемичените флейки понижават холестерола, съдържат витамини A и B, както и калций, фосфор, мед, йод и много силициева киселина. Освен това в тази форма е много удобно да се съхраняват и транспортират обеди и закуски.
Размер: 65*90*170 мм
ТЕГЛО: 500 г...
... минути за приготвянето им. Овесените ядки правят вкусни каши и супи. За производството се използват висококачествени овесени ядки, които са преминали селекция на леки, малки и големи, минерални и металомагнитни примеси, което позволява да се изключи наличието на цветни филми и други примеси в готовия продукт. В производството на продукта не се използват консерванти и изкуствени хранителни добавки.
Енергийна стойност: 100 г от продукта съдържа: 1592.4 kJ (380.6 kcal), протеини – 12.6 г, мазнини – 6.2 г, въглехидрати – 68.1 г
За повече информация, свържете се с нашия мениджър.
...Моментни люспи «Най-нежните овесени люспи» от Фирма ДІАМАНТ ООД, произведени съгласно TU U 15.6-13929625-001:2011.
Технологите на нашата компания създадоха първите нежни овесени люспи, произведени в Украйна, леки и тънки, използвайки традиционната европейска деликатна технология. Тези люспи са приготвени само от цели зърна.
За производството използваме цели овесенизърна, които са двойно...
...Линията «Универсален» е нашето разумно предложение за добре балансирано хранене за всички периоди от живота на гълъбите през годината.
Състав: жълти царевични зърна, кафяви грах, жълт просо, сорго, дари, рапично семе, червени царевични зърна, ориз, обелени овесенизърна, ивици слънчогледови семена и др.