Украйна, Chornomorsk
...провитамин A; гликозиди; пектини; горчивина; танини; етерично масло и др. Плодовете на планинската ягода се използват основно за преработка, но се ядат и пресни. Те са добро суровино за производство на ликьор-водка, безалкохолни напитки и сладкарски изделия. При консервиране се използват за приготвяне на желе, бонбони като "планински ягоди в захар", сладко, мармалад, конфитюр, пастила. Ние осигуряваме...
Украйна, Kharkov
...Голяма част от плодовете или ягодите (20%) осигурява очарователен аромат, богат вкус и наличието на голямо количество витамини и минерали. 100% натурален продукт. На пектин. Привлекателна опаковка.
Украйна, Poltava
...Захарни бисквити, украсени с желе и мляко тофи мармалад и поръсени с оризови топчета. Долната част на бисквитата е глазирана. Опаковани в индивидуални опаковки с тегло 140 г, в кутията има 9 бр. бисквити.
Украйна, Kyiv
...Въглехидратите са основните доставчици на енергия за човешкото тяло. Захарта се произвежда основно от захарно цвекло или захарна тръстика. Захарта е основна съставка за приготвяне на сладки ястия и напитки. Тя се добавя към чай, кафе и какао, за да им придаде сладък вкус, който намалява стандартната горчивина. Захарта служи като добър консервант за приготвяне на различни продукти от плодове и ягоди – сладко, мармалад, желе. Хранителната стойност на 100 г от продуктите е 1666.4 кДж или 398 ккал (съдържание на въглехидрати) – 99.8 г. За повече информация, моля свържете се с нас.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play