...провитамин A; гликозиди; пектини; горчивина; танини; етерично масло и др.
Плодовете на планинската ягода се използват основно за преработка, но се ядат и пресни. Те са добро суровино за производство на ликьор-водка, безалкохолни напитки и сладкарски изделия. При консервиране се използват за приготвяне на желе, бонбони като "планински ягоди в захар", сладко, мармалад, конфитюр, пастила.
Ние осигуряваме...
...Голяма част от плодовете или ягодите (20%) осигурява очарователен аромат, богат вкус и наличието на голямо количество витамини и минерали.
100% натурален продукт.
На пектин.
Привлекателна опаковка.
...Захарни бисквити, украсени с желеи мляко тофи мармалади поръсени с оризови топчета. Долната част на бисквитата е глазирана. Опаковани в индивидуални опаковки с тегло 140 г, в кутията има 9 бр. бисквити.
...Въглехидратите са основните доставчици на енергия за човешкото тяло. Захарта се произвежда основно от захарно цвекло или захарна тръстика.
Захарта е основна съставка за приготвяне на сладки ястия и напитки. Тя се добавя към чай, кафе и какао, за да им придаде сладък вкус, който намалява стандартната горчивина. Захарта служи като добър консервант за приготвяне на различни продукти от плодове и ягоди – сладко, мармалад, желе.
Хранителната стойност на 100 г от продуктите е 1666.4 кДж или 398 ккал (съдържание на въглехидрати) – 99.8 г.
За повече информация, моля свържете се с нас.