...Те се различават от бързо сварените грахови флейки, тъй като са разточени по-тънко; съответно имат по-кратко време за накисване. Завършеното гарнитура (или супа), направена от тези флейки, има по-деликатна консистенция и вкус.
...Състав: амарантови флейки
Хранителна стойност на 100 г:
Протеини - 10,3 г
Мазнини - 4,3 г
Въглехидрати - 69,1 г
Фибри - 4 г
Енергийна стойност на 100 г продукт – 364 kcal (1519 kJ)
Тегло: 400 г...
...Смес от овесени, пшенични и ечемичени флейки. Ползата от пшеничните флейки е, че те са богати на нишесте и други въглехидрати. Флейките също така съдържат витамини, йод, силиций, магнезий, фосфор, фибри, калций, калий и други вещества. 80% от ечемика се състои от нишесте, съдържа пълноценен протеин, който е много важен в вегетарианската кухня. Ечемичените флейки понижават холестерола, съдържат витамини A и B, както и калций, фосфор, мед, йод и много силициева киселина. Освен това в тази форма е много удобно да се съхраняват и транспортират обеди и закуски.
Размер: 65*90*170 мм
ТЕГЛО: 500 г...
...Жълт грах, полирани, произведени съгласно ДСТУ 7701:2015. Жълтият грах, полирани, се произвежда чрез обелване на външната обвивка на зърното. Използва се за приготвяне на супи и пюрета. Също така е съставка в хранителната индустрия за приготвяне на хранителни концентрати, грахови флейки и сухо грахово пюре. Добре усвоим продукт, съдържащ вещества, необходими за организма. Лечебно-профилактичен...