... укрепва имунната система. Консумацията на турскилук нараства всеки ден, което влияе на производството.
Производството на лук е много чувствително към климатичните условия. Часовете на дневна светлина и температурата са два важни компонента, които влияят на ефективността на производството на лук.
В страните от Европа, поради различните климатични условия, голяма част от нуждите от зеленчуци и плодове се задоволяват чрез внос. Въпреки че много от тях имат местно лятно производство, зимното производство обикновено се осигурява от южни страни като Турция. Като ASKAR Земеделие; ние изнасяме нашите качествени продукти при подходящи условия, в съответствие с всички изисквания за законодателство ...
...Необходимите промени са направени, така че да може да се закачи зад трактор и да се извършва сеитба.
Има два вида крака в зависимост от структурата на почвата: тип "балта" и тип "чепка".
Движението, получено от колелото, се увеличава до желаните обороти с помощта на безстепенна трансмисия.
Семена: Пшеница, Ечемик, Вика, Рапица, Суданска трева, Тритикале, Люцерна, Сусам, Леща, Лук, Карамба, Редис, Рукола, Магданоз, Грах, Слънчоглед, Спанак, Морков, Ряпа, Диня, Пъпеш и др.
... високи стандарти, за да осигурим качеството на опаковката и въздушния поток, като контролираме всяка стъпка от процеса на опаковане.
В производството на локуми Menderes Efendi се произвеждат всички видове турски локуми с високо качество и стандарт за любителите на десерти по целия свят. Подготвяме тази рецепта, като варим натурални плодове за нашите ценни клиенти. Не използваме химикали в производството, защото турският лук е за добро здраве. Нашата система за опаковане осигурява богатство в външния вид и предпазва продукта от въздушен поток и други повреди.
...Съдържание: Инвертна захарна разтвор (Захар + Вода)
Съдържание на сухо вещество: 75% ±
Опаковка: Консерва и насипно
Gtip No: 110812001000
Област на употреба: Nutri®пастьоризирана течна захар; в всички десерти с шербет
като баклава, тулумба, локма, кадаиф, кюнефе и
сладкиши; Може да се използва в млечни десерти, сладкарски изделия и храни, които ще се
консумират чрез подслаждане. Турскилук, халва...
... култури; (боб, фасул, леща, лупини, нахут), нарязани, на прах и сушени лук и чесън, пресен и сушен босилек, пресни и сушени, нарязани и олио и настъргани; магданоз, мента и ментово масло, копър и копрово масло, риган, мащерка, розмарин, лимонова трева, молохия, моринга, цемен трева, анасон, черен кимион, канела, джинджифил, куркума, карамфил, копър, кимион, лакрица и 15 вида натурални семена; (босилек, копър, мащерка, кориандър, копър, лен, кимион, кимион, фенугрек и др.), нашите продукти като шафран, митинзора, зидовера и др.
... производство на плодове. Запитайте се за новите снимки от сезон 2022 на пресен лимон, грейпфрут, портокал и мандарина. Сезонно предлагаме и лук и сезонни зеленчуци. Висококачествени турски плодове. Нашите продукти винаги са свежи и с високо качество, събрани от Адана, Мерсин и Хатай в южна Турция. Всички наши продукти са с произход Турция. Готови за износ. На едро. Нашето минимално количество за поръчка е 20-футов контейнер.
Ние сме производители на плодове и зеленчуци, сухи бобови култури и сега искаме да опитаме опита си без посредник. Търсим контакти с клиенти за нашите продукти. В момента имаме над 500 тона лук, започваме да берем от август и ще бъдем много щастливи да се свържем с вас. Говорим немски, английски, арабски и турски.