...С използването на нашето оборудване за производство на шоколад можете:
- Да произвеждате широка гама от шоколадови видове на една производствена линия,
- Шоколадово производство в различни цветове и форми,
- Бързо да превключвате от един продукт на друг,
- Да разширите разнообразието на масите помежду им и с вафли, бисквити и други комбинации, увеличавайки разнообразието от форми, правейки пълнежи и сладкарски изделия. Всяка маса може да бъде използвана: шоколад, карамел, пралини, нуга, халва, марципан, сушени плодове, фондан, суфле, мармалад и др.
- Почти напълно свободно от ръчен труд.
...Разнообразие от шоколадови продукти за сладкарство. Варианти: декоративни шоколадови продукти като пралини, ганаш, конфекция, кувертюр, капки, блокчета, вермичели и бонбони.
Зирве Гıda започва дейността си през 1969 година в Коня с производство на тахин халва и сладкарски изделия, като с времето добавя и сладкарски продукти като сусам (ПАСТАЛИК-СИМИТЛИК-БИСКВИТЛИК-ТАХИНИК), тахин, тахин крема, крем за локум, сладко, крем шоколад, шоколад, устойчив на топлина, пралини, сос за вафли и сос за сладолед, продължавайки производствения си живот, който вече надхвърля 50 години.
Имаме сертификати ISO2200, ХАЛАЛ и КОШЕР.