...Презентационни Кутии, Кутии с Гъба, Кутии за Парфюми, Кутии с Прозорци, Кутии за Шоколад, Чанти Кутии, Картонени Чанти, Цилиндрични Кутии и много други. Нашето обширно обслужване започва от етапа на проектиране и продължава до печат, производство и стриктен контрол на качеството. Фокусирайки се върху производството, ориентирано към търсенето, вземаме предвид чувствителността на клиентите, без да...
Зирве Гıda започва дейността си през 1969 година в Коня с производство на тахин халва и сладкарски изделия, като с времето добавя и сладкарски продукти като сусам (ПАСТАЛИК-СИМИТЛИК-БИСКВИТЛИК-ТАХИНИК), тахин, тахин крема, крем за локум, сладко, крем шоколад, шоколад, устойчив на топлина, пралини, сос за вафли и сос за сладолед, продължавайки производствения си живот, който вече надхвърля 50 години.
Имаме сертификати ISO2200, ХАЛАЛ и КОШЕР.
...Тази сладка история започва с основаването на Ганик Шекерлеме от Шекерджи Хаджи Али в родния му град Искълип. Оттогава Ганик Шекерлеме е място, където сладкиши се произвеждат безопасно и прецизно. Когато е било избрано името, Ганик е предпочетено заради значението му в Искълип: "Да бъдеш пълен с храна." От 1953 година до днешния ден, второто поколение, което пое от Шекерджи Хаджи Али, подобри...
... 2003 г. нашата компания, която комбинира печен нахут с шоколад, се трансформира в драже и се предлага на потребителите с различни варианти. Гордеем се, че сме първият производител на този продукт. Чрез укрепване на съществуващата си структура през 2006 г. разширява продуктовата си гама на площ от 3000 м2 в Cumhuriyet Mah. Devlet Karayolu Uz. No: 27/1 20430 Серинисар/Денизли. Продължава дейността си...
...Фабрика за кексове, вафли и шоколад "Айтач" започва дейността си в организираната индустриална зона през 1994 г. в Кайсери, Турция и извършва производствения процес на установена площ от 11,000 м². Нашата компания формира асортимента от стоки, които се произвеждат в съответствие с търсенето, като повече от 40% от общото производство се изнася. Компанията "Айтач" АД, която удостоверява своите...
... 170 мл до 5200 мл за всички приложения (йогурт, лабне, сирене, крема сирене, хумус, халва, шоколад, сладка, сладолед и др.). Нашата компания предлага качество, специализирано за хранителния сектор, като взема всички мерки, насочени към безопасността на хранителните продукти през всички етапи на производствения процес, в зависимост от най-новите методи на печатни технологии (IML). Вече работим с...
...турско кафе, мокка, фрапе и инстантно кафе, а в групата на прахообразните продукти - горещ шоколад, бял шоколад, салеп, млекshake / смути, и в групата чай - билков чай, черен чай и зелен чай, което представлява 13 продукта. Нашата мисия е да предоставим не само широк спектър от напитки, но и оборудването за приготвяне и сервиране на тези напитки, машините, използвани в тези етапи, и доставката...
... 6000 мл за всички приложения (йогурт, лабне, сирене, крема сирене, шоколад, сладка, сладолед и др.). Нашата компания предлага качество, специализирано за хранителния сектор, като взема всички мерки, насочени към безопасността на хранителните продукти през всички етапи на производствения процес, в зависимост от най-новите методи на печатни технологии (IML). Вече работим с най-известните и елитни...
Брандът Elif е създаден с опит, натрупан през годините, като в началото започва с производство на шоколад и вафли, а по-късно разширява продуктовата си гама, включвайки бисквити, сладкиши, кексове и дъвки. При основаването си не е имал един единствен целеви пазар, а предлага продукти на всички държави по света, произвеждайки в съответствие с различни продуктови групи и искания от клиентите. Elif Chocolate също така извършва маркетинг и продажба на продукти на различни компании, които произвеждат храни под собствена марка.
...Фабриката за бисквити, вафли и шоколад "Айтач" започва дейността си през 1994 година в Индустриалната зона на Кайсери и произвежда на площ от 15 000 м2. Фабриката за бисквити "Айтач", която доказва качеството си с сертификати TSE и ISO 22000, знае, че на вътрешния и външния пазар винаги има нужда от здравословни и качествени продукти и продължава да произвежда в хигиенични условия, следвайки...