Създадена в Мардин през 1990 г., Ипек Булгур е компания, която произвежда Мардин Булгур, географски регистрирана търговска марка. Компанията е утвърдила името си на националните и международните пазари. Произведен от 100% твърда пшеница, една от най-важните характеристики на Мардин Булгур е неговият непроменящ се вкус и аромат при готвене. Под покрива на Ипек Булгур се продават марките Ипек, Тай, ...
... прекрасно абсорбира вкусовете, което води до вкусно ястие. Булгурът е идеален избор за тези, които търсят здравословно и многофункционално кулинарно изживяване.
Създайте своето уникално меню и приемете нашия продукт, известен със своето високо качество и турска автентичност. Вземете нашия едър булгур сега и се насладете на уникално кулинарно пътешествие с всяка хапка.
Можем да предоставим опаковка в...
Ние сме водеща компания в производството и преработката на булгур (груб, среден и фин), кус-кус, дишиша и смлян пшеница. Също така разполагаме с линия за опаковане на различни бобови култури и зърнени храни, като леща... Производственият капацитет на нашия завод е 60 тона на ден за производството на булгур и 50 тона за смляна пшеница. В допълнение към качеството на нашите продукти, ние предлагаме обслужване на най-високо ниво, за да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиенти. Нашият девиз е качество и ангажираност.