... съдържание на витамини, аромати, полифеноли и антиоксиданти се получава чрез съхранение под азот и бутилиране на тъмно, далеч от светлина и кислород. Дейностите по контрол на качеството се планират и развиват в съответствие с ISO 9001 Система за управление на качеството на всички етапи от реколтата до достигането до потребителя.
Нашият зехтин, който произвеждаме под марката OliveOilsLand®, е водещият производител на зехтин в Турция.
... използва лесно. Обикновено се консумира в ястия и пържени храни. Датата на производство, срокът на годност и номерът на партидата са на етикета на продукта. Всички сертификати за качество са налични. Това е продукт, подходящ за износ. Здравословен и висококачествен зехтин, получен от маслини, отглеждани в региона Хатай Антакя. Преди покупка можете да се свържете с нас, за да видите нашата маслинова градина и производствено съоръжение. Ако искате да купите висококачествен и достъпен зехтин, бихме искали да заявим, че сте на правилното място. Ние продаваме само на едро зехтин.
...„Есенции от вербена, средиземноморска класика, се получават чрез дестилация или студено екструдиране. Тези есенции с невероятна свежест създават легендарния аромат на Verbena with Citrus, съчетавайки елегантността на розата, богатството на мускуса и блясъка на цитрусовите дървета. EST 1923 вдъхновява с Verbena with Citrus Liquid Soap за тези, които искат да усетят свежестта на лимона на кожата си...
...„Palamidas Екстра Вирджин Зехтин“ обикновено има златисто-зелен цвят, с отличителен вкус и леко пиперлив завършек. Има много специфични стандарти, които маслото трябва да отговаря, за да получи етикета екстра вирджин. Поради начина, по който се произвежда екстра вирджин зехтинът, той запазва повече от истинския вкус на маслините и съдържа повече от естествените витамини и минерали, открити в маслините.
Идеален за дресинги, морски дарове, подправки, потапяне.
Време на прибиране: Всесезонни маслини: Gemlik, Edremit вариации
Регион: Ахисар (Западна част на Турция)
Аромат: Лист от зелени домати,...
...) свойства. Това вещество, което се среща като фенол в зелените маслини и зехтина, е с 50% повече в маслото от диви маслини в сравнение с аналогичните продукти. То е антивирусно съединение, което също така е било използвано за лечение на грипни инфекции.
Благодарение на високото съдържание на витамин Е, то предотвратява рака и заболяванията на артериите. От около 18 - 35 кг диви маслини се получава 1 литър, което го прави много ценен продукт, който може да се използва за лечебни цели. Маслините се смилат в каменни мелници и се получава студено пресовано масло с разликата на Kavlak.