Франция, Biguglia
...Трюфели Crunchiella Рецепта за 25 трюфела ● 1 буркан Crunchiella O Mà! ● 100 г какао на прах Напълнете силиконова форма с мини вдлъбнатини с полусфери от Crunchiella O Mà! Поставете във фризера за цяла нощ, за да се втвърдят полусферите. На следващия ден извадете полусферите от Crunchiella O Mà! и ги съединете една с друга. Загрейте с пръсти, за да успеете да ги съедините. Оваляйте в какаото на прах. Поставете в хладилника преди да сервирате. Нека сладостта свърши своята работа...!

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play