Нашата компания е търговец на едро на замразени торти, чийзкейкове, десерти, баклава и хлебни изделия в Обединеното кралство. Нашата фабрика и цялото ни производство са в Турция. Предлагаме много висококачествени продукти с множество международни сертификати за качество на храните, включително сертификати за кошер и халал.
...Йогуртният съд пада
Станция за пълнене
Приложение на алуминия (предварително изрязан капак)
Херметичност
Датиране
Изход от конвейера
Автоматично регулиране на датата
Устройството за пълнене на йогуртни съдове разполага с три фотоелектрически клетки.
Фотоелектрическата клетка за пълнене проверява наличието на йогуртен съд. Благодарение на тази фотоелектрическа система, устройството няма да...
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от тримлека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...паста, ориз, гранола, растителни млека и масла, сосове и подправки …
Съхранение: в затворен контейнер, на сухо, на място, защитено от светлина и топлина. За да запазите вкуса, консумирайте в рамките на три месеца след отваряне и съхранявайте на хладно.
Опаковка от 200 г до 25 кг
Опаковка по 10
Енергия: 2372 кДж (584 ккал)
Мазнини: 47,4 г
От които наситени мастни киселини: 4,8 г
От които мононенаситени мастни киселини: 6,1 г
От които полиненаситени мастни киселини: 36,5 г
От които омега 3/6: 7,2 г / 23 г
Въглехидрати: 8 г
От които захари: 1 г
Фибри: 5 г
Протеини: 31,3 г
Сол: 0,12 г...
... мляко.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период на узряване от три до шест месеца.
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
Нашият сектор е хранителната индустрия.
Разделен на три линии:
- Гурме храни
- Комодити
- Фарма
Нашата основна дейност е брокерство на внос-износ, както и дистрибуция на някои продукти.
Това включва хранителни продукти като цяло и парафармацевтични продукти (ентерално хранене, добавки, детски млека и т.н.)
Насочваме се както към вносители, така и към дистрибутори и търговци на едро и др.
Също така към производители, които търсят да изнасят и внасят.
Накрая, участваме в операции по покупко-продажба на наличности.