От 2009 г. Самюел Покке, страстен пчелар, отговаря на нуждите на професионалистите с предложение за мед на едро. В Pocquet Apiculture предлагаме бъчви от 300 кг или кофи от 20 или 40 кг, основно за "Мед от цветя" и "Мед от липа". Нашите продукти се произвеждат с уважение към традиционните процеси, като същевременно използваме съвременни техники за извличане, гарантиращи масово производство, което ...
... традиционна, уютна и луксозна обстановка, която прави престоя ви незабравим. Нашите гости ще намерят приятелска атмосфера, обслужване, комфорт и учтивост. От всички помещения на хостела има неограничена гледка и можете да оставите погледа си да се скита през зимата по заснежените върхове на Зирия и Коринтския залив. Хостел "Теасис" се намира на 50 м от площада на Долни Трикала, където ще намерите традиционни таверни, кафета и мини маркет, хлебарница и сладкарница, детска площадка, АТМ.
...бисквити и др. - Традиционен хляб, приготвян ежедневно от Migapan, хлебари с дългогодишен опит в района. - Изработка на поръчки за тържества. - Под името Craft&Chic, декорация на събития с монтаж на сладки маси и всякакви аксесоари за различни тържества, като кръщенета, комунии, сватби, рождени дни и др., както и персонализирани ръчно изработени модни продукти. - Безплатен Wi-Fi за клиенти. - Дневна преса. Кафетерия, хлебарница, традиционна и креативна сладкарница. Закуски, обяди и следобедни закуски.
...Скорцета е традиционен сладкиш от Берналда, който днес е станал класически и изискан. В историческата сладкарница Л'Орхидея, институция в Берналда, град с дълбоки традиции в провинция Матера, сладкарят Винченцо Цито произвежда скорцета от над 50 години по старата традиционна рецепта, с помощта на внимателно подбрани суровини и висококачествени съставки, обработвани както повелява традицията. От...