..."Panettone" е традиционен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Милано. Характеризира се с висока и куполна форма, изработен е от сладко тесто с втасване, обогатено с захаросани плодове, стафиди и портокалова кора. Подготовката му изисква няколко дни за обработка и естествено втасване, което придава на сладкиша неговата мека текстура и отличителен вкус. "Panettone" често се свързва с...
...Класическият панетон е типичният традиционен панетон. Нашият панетон преминава през двойно втасване от над 48 часа, изработен е само с жива закваска и е пълен с стафиди Султана и захаросани портокалови корички. Тестото е изключително пухкаво, а вкусът е елегантен, но силен. Нашият класически панетон е много богат, но изключително лесно смилаем благодарение на дългото втасване и използването на...
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само.
С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти.
- PanPulia Elisir
- Панетоне с червени плодове и шам фъстък
- Панетоне с круша и черен шоколад
- Панетоне Трилогия от шоколад
- Панетоне с бадеми
- Панетоне Милано Рико...
...Нашите Сицилиански Панетони са много повече от обикновени коледни сладкиши. Ние от "La Truscia Tipico Siciliano" се ангажираме да ви предоставим уникално изживяване с нашите Ръчно изработени Сицилиански Панетони: с шамфъстък, портокал, мандарина, лимон, сицилиански шоколад, традиционен с стафиди и захаросани плодове, сицилианска касата, пиньолата, шоколад и круша, бели смокини и кубчета бял...