..."Panettone" е традиционен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Милано. Характеризира се с висока и куполна форма, изработен е от сладко тесто с втасване, обогатено с захаросани плодове, стафиди и портокалова кора. Подготовката му изисква няколко дни за обработка и естествено втасване, което придава на сладкиша неговата мека текстура и отличителен вкус. "Panettone" често се свързва с...
...Пакетът за Великден, съставен от нуга от Монтеилимар, е перфектният подарък за любителите на вкусни неща. Този пакет е пълен с вкусни нуги от Монтеилимар, традиционен френски десерт на основата на мед, бадеми и захар.
Референтен номер: 052051
ТЕГЛО (в КГ): 0.13
Опаковка: 12
ДДС: 20.0%...
Атие Лачин Фуд произвежда традиционни турски веган десерти, смес от сушени плодове с подправки, без консерванти и добавки. Продуктите са без глутен и ГМО, без мазнини и захар и не съдържат брашно. Нашата компания предлага органични и без добавки конфитюри и мармалади, органичен екстракт от шипка - антиоксидант, диабетични пасти, закуски, сосове и други видове десерти и желае търговско и дистрибуто...
...Виното: Семейство Фурни отново ни радва с това прекрасно Шампанско Розе 1er Cru Brut. Цветът е с красива интензивност, а великолепна ароматна палитра избухва в устата: изразителни малини, нотки на бриош и лешници, тази бутилка определено притежава красив характер. Удоволствие от сложността, което може да се наслаждава както на аперитив, така и на масата, особено с десерт от червени плодове...
...Вино на удоволствието, този "традиционен метод" може да се консумира при всякакви поводи: аперитив, кир или за десерт с сладки тарталети, торти и др.
Дomaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Апелация: VIN DE FRANCE
Регион: VAL DE LOIRE
Цвят: Бяло
Сортове: Шардоне 50 % / Фол Бланш 35 % / Пино Ноар 15 %
Метод на отглеждане: Биологичен
Съдържание: 75cl
Тегло: 1 кг
Характер: Брут...
...Неустоими златни шоколади, направени с кралицата на бадемите: Маркона, произведена в Испания.
През 1900-те години Антонио Мачадо говори за цъфтящите бадемови дървета, в своето стихотворение "Пролетта целуваше", той подчертава красивите им бели и розови цветове, като източник на вдъхновение за млад поет.
Маркона се използва от 500 години за производството на Турон, традиционен коледен десерт в Испания.
...Сладоледът е традиционендесерт, който е предпочитан в украинските сладоледници. Млечната кремообразна основа и изразителният аромат на ванилия се съчетават в замразена вкусотия, която се топи само в устата.
Десертът е готов за консумация веднага. Той не се топи на горещина, така че е удобно да го вземете с вас на разходка, на кино или на пътуване. Перфектно се наслаждава както самостоятелно, така и в комбинация с ароматно кафе или студено Просеко. Сублимираният сладолед също се използва за декориране на еклери, шоколад и ръчно изработени сладки.
Ние сме производители и износители на ядки и турски локуми от Турция. Продуктите, които виждате на изображенията, са собствено производство. Имаме още три марки на глобалния пазар (Локуум – Кападокия – Пакто). Продуктите на нашия уебсайт представят гамата от качество и спецификации, които предлагаме. Турският лукум е специален и традиционен продукт, който можете да консумирате като десерт или с...
... изисквания на професионалистите и потребителите. Ванилията (известна и като „подводно“) е освежаващ традиционендесерт, който се сервира с лъжица сладко, пълна с ванилия, потопена в чаша студена вода. Сладкия вкус, меката текстура и естествения аромат на ванилията могат да задоволят и най-взискателния потребител. Лукумите са подходящи за придружаване на кафе и чай, да се предлагат на различни събития (сватби, кръщенета и др.), дори и като лек десерт след хранене. Вкусът им е...
...Рецепта от преди 250 години е основата на изключителността на Панетон Бадж, традиционен милански десерт, който съчетава изключителна майчина закваска и висококачествени съставки с изключително майсторство. "Майчината закваска" е на 100 години и е внимателно съхранявана през поколенията сладкари. Тя постоянно се подобрява и поддържа с най-голямо внимание. Панетон Бадж преминава през бавен процес...