Metarom France е семейна МСП, специализирана в създаването, производството и разпространението на ароматни решения и карамели за хранително-вкусовата промишленост.
Заседнала на пазара на сладки хранителни продукти и активен участник в сектора на хранителните съставки, компанията, разположена в Бов (80), в региона О-Нор, се ръководи от своите ценности за устойчивост, безопасност и етика. Нейните 1...
...Хомогенна смес от следните смлени подправки: Касия, семена от кориандър и канела.
Светлокафяв до кафяв прах.
Характерно за смесените подправки; силен аромат на касия, топъл, ядков, пикантен и остър.
Продуктова група: Подправки и билки
Категория: Смес
Тип: Смляно
Природа: Натурално...
...Тази бира от тип „Weizenbier“ е истински момент на свежест. Инфузирана с лимонови кори и кориандър, красивите й цитрусови аромати, билковите и цветни вкусове и деликатните кисели нотки ще развълнуват небцето ви! Насладете се на нея охладена с резен лимон и няколко приятели!
Цвят: Бял
Стил: Weissbier
Алкохолно съдържание: 5.50%
IBU (горчивина): 13...
... други коктейли също са възможни, за да се увеличат удоволствията.
Къщата: Nona Drinks е създадена от Шарлот Матис, белгийска предприемачка и инженер по бионауки. Запалена по природата и иновациите, тя създава Nona June през 2019 г., за да предложи безалкохолна алтернатива на джина. Следват Nona Spritz през 2022 г. и Nona Ginger през 2023 г.
Тип: Безалкохолна напитка
Съдържание: 70cl...
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
СЪСТАВКИ
Кайенски чушки
Пресни чушки
Чесън
Подправки
Сол
Зехтин
Име на продукта: Бербер Хариса
Тип: Гореща паста от чили
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Цвят: Червен
Вкус: Горещ и пикантен
Марка: MEDILIFE
МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО: 2 палета
Място на произход: Тунис...
...Премиер джин розе във Франция
Произведен в Корез
Дестилация в меден аламбик от тип шарантез
Съставки:
Неутрален алкохол, хвойна, кориандър, ангелика, ямайски пипер, кардамон, джинджифил, кориандър, касия
Мацерация на хибискус
Формат: 50cl.
Степен: 41,50 % об.
Цветът на джина, получен основно чрез мацерация на сушен хибискус в края на процеса на производство, предлага допълнително визуално изживяване.