Франция, Soreze
...Термометър за сладкари за конфитюр и готвене на захар. Той позволява да се измерва температурата на готвене за конфитюри и силно сладки приготвяния. Калибриран от +80° до +200° C, с точност до 1°C. Термометър с пластмасова стерилизируема обвивка, голям размер (35 см), с кука за окачване. Оборудван с плъзгаща се кука за закачане на ръба на съда и регулиране на дълбочината на потапяне. Долната част за потапяне е 7 см. Без живак. Произведено във Франция. REF:THECONFI Дължина:35 см Нетно тегло:0,070 кг...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play