...Златен медал на Голямото състезание в Колмар
Интензивен и изразителен нос с нотки на плодове и кадифен, структурен финал. Идеален за предястия, студени бюфети и бяло месо.
Балансно, свежо и нежно бяло вино. Се съчетава с повечето ястия.
Перфектна реколта.
Сортове: 100% Пино Оксероа
Валежи: 550 мм/год.
Възраст: 50 години
Отлежаване: 8 до 9 месеца в стогодишни бъчви
Алкохол: 12%
Захар: 4,1 г/л
Обща киселинност: 3,5
Температура на сервиране: 8 – 10°C
Потенциал за отлежаване: 5 години...
... между различни био-зехтини – като нов проект: "Био-зехтиновото предизвикателство".
"Био-зехтиновото предизвикателство"
Състезанието е разделено на 4 части
Част 0: Тема "Общи критерии за тест"
Част 1: Тема "Салата", 23.04.2022
Част 2: Тема "Месо", 30.04.2022
Част 3: Тема "Риба", 08.+09.05.2022
AT-PUB-GEB-2023-A01 – "Проектът за зехтин",
Вие получавате всички 4 части като преработен текст с 67 изображения на 77 DIN A4 страници като PDF изтегляне (5,3 MB) - 77,00 EUR...