Франция, Rochonvillers
...10 x 500g на картон - Замразен мляно месо - чисто говеждо...
Франция, Colmar
...Златен медал на Голямото състезание в Колмар Интензивен и изразителен нос с нотки на плодове и кадифен, структурен финал. Идеален за предястия, студени бюфети и бяло месо. Балансно, свежо и нежно бяло вино. Се съчетава с повечето ястия. Перфектна реколта. Сортове: 100% Пино Оксероа Валежи: 550 мм/год. Възраст: 50 години Отлежаване: 8 до 9 месеца в стогодишни бъчви Алкохол: 12% Захар: 4,1 г/л Обща киселинност: 3,5 Температура на сервиране: 8 – 10°C Потенциал за отлежаване: 5 години...
Германия, Ratingen
... между различни био-зехтини – като нов проект: "Био-зехтиновото предизвикателство". "Био-зехтиновото предизвикателство" Състезанието е разделено на 4 части Част 0: Тема "Общи критерии за тест" Част 1: Тема "Салата", 23.04.2022 Част 2: Тема "Месо", 30.04.2022 Част 3: Тема "Риба", 08.+09.05.2022 AT-PUB-GEB-2023-A01 – "Проектът за зехтин", Вие получавате всички 4 части като преработен текст с 67 изображения на 77 DIN A4 страници като PDF изтегляне (5,3 MB) - 77,00 EUR...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play