..."Panettone" е традиционен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Милано. Характеризира се с висока и куполна форма, изработен е от сладко тесто с втасване, обогатено с захаросани плодове, стафиди и портокалова кора. Подготовката му изисква няколко дни за обработка и естествено втасване, което придава на сладкиша неговата мека текстура и отличителен вкус. "Panettone" често се свързва с...
...Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с конфитюр от лимонови кори и стафидиСултанина.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP и какао. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с черен шоколад.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от бадеми. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с стафидиСултанина.