Légum’party е марката на преработените зеленчуци на Кооператива Le Gouessant. Ангажирана от 1964 г. в сектора на клубените зеленчуци, гамата от зеленчуци (произведени от нашата мрежа от членове) е предназначена за Ресторанция Извън Домашна (РИД).
Предлагат се две гами картофи, характеризирани с два нива на готвене: бланширани и сварени. Тези продукти са гарантирано непастьоризирани, без консерван...
...Arbequina
В носа, зелено плодово с аромати на прясно нарязана трева, домат и зелена ябълка. В устата е кръгло и леко. (Препоръчва се в салати и с узрели домати).
Hojiblanca
В носа, зелено плодово с аромати на прясно нарязана трева, черупка от бадем, домат и зелена ябълка. В устата горчивина и средно постоянен пикантен вкус. (Препоръчва се на препечен хляб и като предястие за намазване с прясно изпечен хляб).
Coupage
В носа, банан и смлян черен пипер. В устата ванилия и средно, но приятно пикантно усещане с дълъг и постоянен вкус в ретрогусто. (Препоръчва се с печена или на скара риба и с паста).
...Материал на краката на стола: Дърво
Материал на корпуса на стола: Изпечен бук
Дизайн: Модерен
Гаранционен срок: 2 години
Мекота на седалката: Средно твърда
Седалков пяна: 30 dns
Функция: Механизирана облегалка
Тип крака: Височина от земята 12 см
Поддръжка: Може да се избърсва. (вода и бял сапун)...
...{"Elaboration":"Ферментацията се извършва в неръждаема стомана, малолактичната ферментация в френски дъб (средноизпечен), след което отлежава на фините си утайки, работейки с батонаж система в продължение на около 14 месеца.","Pattern":"Рихтер 110 и Часела 41","Approximate altitude":"537 метра","Year of Planting Year":"1982","Alcoholic Degree 2":"14.5º","Land":"Финка Сан Андрес. Варовикова глина...
...Ниското съдържание на киселини, средноизпечен и балансиран вкус го прави идеален за всяко време на деня. Harar Blend е един от най-предпочитаните ни специални "Blend" в Турция. Addis Ababa Coffee Harar Blend съдържа 5 различни зърна.
Създава усещане за средна плътност и балансиран вкус. В Addis Ababa Coffee всички зърна се изпичат при различни температури и времена в зависимост от аромата. Harar Blend кафето е получено от етиопски кафе зърна с средно печене.