...Днес, ползите от консумацията на малък спелт от Висока Прованс предизвикват все по-голям интерес у потребителите, загрижени за своето здраве.
Наречен „късмета на зърнените култури“, малкият спелт от Висока Прованс се характеризира с богатството и качеството на своите протеини (съдържа 8-те основни аминокиселини, необходими на организма).
Неговият богат и балансиран състав от минерали и...
... пшеница T65, брашно от пшеница T80 (9%), растителни мазнини (кокос, слънчоглед), брашно от спелта, хлебна мая, захар, сол, агент за обработка на брашно: аскорбинова киселина.
Произведено в работилница, която използва сусам, яйца и млечни продукти.
Опаковка: около 52 на пакет
Нетно тегло: 150 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 1743 KJ или 413 Kcal
Мазнини: 8.2 г
от които наситени мастни киселини: 3.7 г
Въглехидрати: 71.1 г
от които захари: 1.7 г
Фибри: 5.