Франция, Montlaur En Diois
...Днес, ползите от консумацията на малък спелт от Висока Прованс предизвикват все по-голям интерес у потребителите, загрижени за своето здраве. Наречен „късмета на зърнените култури“, малкият спелт от Висока Прованс се характеризира с богатството и качеството на своите протеини (съдържа 8-те основни аминокиселини, необходими на организма). Неговият богат и балансиран състав от минерали и...
Франция, Aix En Provence
... пшеница T65, брашно от пшеница T80 (9%), растителни мазнини (кокос, слънчоглед), брашно от спелта, хлебна мая, захар, сол, агент за обработка на брашно: аскорбинова киселина. Произведено в работилница, която използва сусам, яйца и млечни продукти. Опаковка: около 52 на пакет Нетно тегло: 150 г Хранителни характеристики: Средна хранителна стойност за 100 г Енергийна стойност: 1743 KJ или 413 Kcal Мазнини: 8.2 г от които наситени мастни киселини: 3.7 г Въглехидрати: 71.1 г от които захари: 1.7 г Фибри: 5.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play