...4 нигири с сьомга, 2 нигири с скариди Ebi, 4 хосономаки с тартар от сьомга, авокадо и сирене, 4 хосономаки с сурими, авокадо и сирене, 8 туна пикильо маки, 4 маки със сьомга, 4 маки с авокадо.
Включва пакет соев сос, мини васаби и клечки за хранене.
5 единици/кутия
SKU:843601089790
SUSHITA е водещата компания в Испания в производството и разпространението на суши и замразени азиатски продукти...
...Ползи: черните и кафявите семена от горчица са малки семена с интензивен вкус, които най-често се използват в източната и азиатската кухня. Те са най-силните от всички семена от горчица. Малките семена са тъмнокафяви с леко червен оттенък в някои от тях.
Приложения: Семената от горчица са идеални не само за подобряване на ястия, но и на смеси от подправки. По-специално семената от горчица се използват за производството на горчица и за подобряване на маринати за месо, риба, различни сосове, тартарсос и други сосове.
Опаковка: 500 г, 1 кг и насипно.
...Майонезната сос 15% в стъклена опаковка е ултра-лека опция, която запазва целия вкус и кремообразната текстура, които очаквате от майонеза с качество. Тя е перфектна за тези, които искат да намалят консумацията на мазнини, без да жертват вкуса. Достъпна в няколко размера, тя е подходяща както за физически лица, така и за професионалисти.
Тази майонеза е произведена с внимателно подбрани съставки...
... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и гриловано месо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или состартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месо и говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични.
Награда: Веган...
...Естрагонът, чийто латински име (dracunculus) означава "малък дракон", е истинско съкровище на френската кухня! Той е особено известен със своя интензивен анасонов вкус и леко камфорен аромат.
Естрагонът е част от фините подправки, а ароматите му прекрасно се съчетават с яйца, меса, риби и подчертават повечето сосове: берарнез, тартар, майонеза, винегрет, доматен сос или ароматизирано масло.
Той позволява да се ароматизира оцет, като просто се постави клонче в бутилката. В инфузия, той е известен със своите успокояващи свойства.
...Вие имате идеята. Ние имаме ноу-хау-то. През последните години имахме удоволствието да реализираме интересни проекти за много заинтересовани страни и клиенти. Искате тартарсос с остър чили вкус? Ние с радост ще го разработим. Вашият дресинг за салата вече е популярен в обкръжението ви, но вие отчаяно се опитвате да го направите траен? Няма проблем. Нашият отдел за разработки е на разположение с съвети и помощ.
...Тази френска люта соска е създадена през 2014 година. Чипотле, кайенски пипер, хабанеро и лимон имат за цел да ви накарат да слюнчите, доматеното пюре добавя текстура и сладост, а подправките, кориандър, чесън и лук придават дълбочина.
Тя ще бъде идеално допълнение за вашето говеждо месо, фахити, тартар и др...
Съставки: Само натурални съставки, без оцветители и консерванти: Пюре от кайенски...
Сосовете La William се предлагат в различни опаковки за фритюрници, закусвални и други заведения за обществено хранене: майонези, кетчупи, горчици, кисели краставички, винегрети, арденски сос, американски сос, андалуски сос, арумба сос, банзай сос, беранез сос, коктейлен сос, сос за пита, самурай сос, тартарсос, сос с горещ чили, сос от пипер... Освен това, La William предлага и по-малки...
... качеството на своите продукти. Изключителната професионалност, вложена в търсенето на подходящи рецепти, е направила възможно създаването на серия уникални продукти с техните характеристики: Майонеза Сос Тоната Сос Роза СосТартарСос Пиканта Сос Сенап Сос Кетчуп.