...Използването на EZ-Splice® лента за свързване по време на инсталацията ще удължи значително живота на вашата лента! Инсталации на ленти, които са прибързани и неправилно направени, често са причина за счупване на лентата и престой. EZ-Splice® е предварително оформен, предварително огънат свързващ елемент, който не изисква огъване или тъкане по време на инсталацията. Това помага да се предотвратят слаби места в съединението на лентата.
Стъпка (мм): 7,3 - 12,7
Диаметър на жицата (мм): 1,3 - 2,8
макс. ширина на лентата (мм): 1,219...
... от дебелината на зидарията). Направете 12 мм пробивна дупка. На лицето, където ще бъде поставен късият свързващ елемент и където двата свързващи елемента ще се припокриват, разширете дупката, докато достигнете общ диаметър на дупката, равен на приблизително 22-24 мм. Припокритията между свързващите елементи трябва да бъдат поне 11 см дълги. След пробиването на дупките, внимателно ги почистете с...
...Мултиаксиалите, известни като некримпни тъкани, са изработени от един или повече слоя дълги структурни влакна, ориентирани в предпочитаната посока, задържани на място от вторичен неконструктивен шевен конец, флийс или свързващ материал. Триаксиалната тъкан е такава, при която дългите структурни влакна са ориентирани в три посоки, задържани на място от вторичен неконструктивен шевен конец.
Материал: Стъклени, въглеродни или базалтови влакна...
... патентованата тъкачна техника с свързващконец
- Transpatec е подходящ за всички мрежи за мухи, като напрегнати рамки за прозорци, ролетни щори, люлеещи се врати, въртящи се рамки за врати и прозорци, както и плъзгащи системи.
... разградими.
Налични са в диаметри от 0,8 мм до 3,0 мм с метална вложка между 0,38 мм и 0,7 мм. Нашите конци могат да бъдат доставени в нарязана дължина от 10 до 60 см, навити на удобни ролки или според вашите желания.
Области на приложение:
Материал за свързващи цели
- в лозарството
- в овощарството
- в разсадниците за дървета
- в детските градини
- при флористите
- в градината
- в домакинството
Като свързващ материал за зеленчуци (например репички, моркови, чесън, лук)...