...Пандоро е типичен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Верона. Характеризира се с формата си на конус с осем върха и мека и лека текстура. За разлика от панетоне, пандоро не съдържа захаросани плодове или стафиди, а има деликатен и маслен вкус, с златиста коричка. Традиционно се сервира с поръсване на пудра захар, което напомня на снега, правейки го символ на коледните празници. Приготвянето му изисква дълго втасване, което допринася за меката му текстура и отличителния вкус.
опаковки по 12, 1 палет = 12 опаковки, срок на годност 30/04/25
минимално количество за поръчка 30 палета...
... висококачествени суровини. Не съдържа консерванти, емулгатори, аромати или растителни мазнини. Това е 100% ръчноизработен панетон, създаден с любов и страст, в съответствие с италианската сладкарска традиция от 1882 година.
Нетно тегло: 750 грама...
...Гурме артезанска разпространена сметана с 35% сицилиански шамфъстък. Без мляко и без ароматизатори или оцветители.
Уникален и автентичен вкус, с незабравим аромат и напълно артезанска кремообразност.
Идеална за закуска и междинни закуски. Опитайте я за пълнене на панетоне и пандоро и за украса на десерти. С екстра върджин зехтин.
Произведена в нашата лаборатория Ферацано.
...Линията Ретро се отличава с вниманието към опаковката: сатенена хартия, закрепена с панделка от сатен, персонализирана с печат на надписите "Ръчноизработен панетон", "Произведено в Сицилия", "Типичност с фъстъци". Особено подходяща за подаръчни опаковки.