...Начинаещите шоколадови майстори ще оценят линията на маслосолубими бои Oil-gel. Това не е само ярка палитра от основни цветове, но и леснота на употреба при оцветяване. С познания за правилното темпериране на шоколада не е трудно да се получат впечатляващи шоколадови десерти, които ще станат ярка декорация на всяко тържество!
...Нудлите се приготвят от три основнисъставки: пшенично брашно, вода и сол. Всички хранителни и полезни свойства на зърната остават непроменени. Поради порестата текстура, нудлите абсорбират ароматите на бульона. Те се готвят бързо, което значително спестява време.
Съвременно оборудване, напълно автоматизиран производствен процес, спазване на стандартите и принципите на HACCP, контрол на качеството на продукта на всички етапи - от избора на суровини до опаковането и транспортирането.
Тегло: 400 г
Срок на годност: 24 месеца...
...Пиперът е кралят на подправките. Първото споменаване на пипера се намира в индийската литература, написана на санскрит преди повече от 3000 години.
Съставки
Черен пипер
Използва се за
Използва се за приготвяне на салати, предястия, супи, основни ястия за втори обяд.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 38,3
Мазнини (г / 100г)… 3,3
Въглехидрати (г / 100г)… 11,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 255...
... активни съставки, които допринасят за отслабването, ускоряват метаболизма на мазнините и подобряват чревната активност. Безопасността на продукта е гарантирана от сертификацията HACCP ISO 22000. Компонентите влияят на: намаляване и контрол на телесното тегло, стимулиране на метаболизма, ускоряване на метаболизма на мазнините, намаляване на глада и cravings за сладкиши, подобряване на храносмилането...