Франция, Talant
...С книгата "Рецепти: Класическите Ревизии" на Журнала на Патисиера, станете експерт в сладкарството и десертите! Журналът на Патисиера ни предлага тази книга с рецепти за класически сладкиши, преработени от Себастиен Серво. 30 професионални рецепти са илюстрирани стъпка по стъпка, като акцентират на определени технически аспекти, идеални за учене или напредък в сладкарството. Тук ще намерите следните рецепти: баба с ром и портокал, шапка от ягоди и извара, макарони с ягоди и босилек, черна гора, опера, профитероли с ванилия и карамел с морска сол... Текст на френски и английски.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play