...Първата стъпка в узряването на есенциите ще позволи, в течение на няколко седмици, да се получи концентрат, разкриващ всички есенции, които съставят парфюма. Концентратът след това се смесва с алкохол за период на мацерация от около 3 седмици. Парфюмът след това трябва да премине през етапите на филтрация, за да се отстранят всички примеси, и глазура, за да се стабилизира разтворът.
Стъпките на производството:
- Теглене на концентрата след валидиране на формулата
- Създаване на финалния разтвор: мацерация, филтрация, глазура...
...Jardin d’essai е обонятелна разходка из улиците на Алжир. Дървета и цветя, които са се сменяли и природа, която все още продължава да съществува. Тази ароматна композиция се отличава с уникалната си свежест. Експлозия от плодови нотки между мандарина, малини, пачули и мускус. Този парфюм разкрива своята сложност в уникален шлейф за най-голямо удоволствие на любителите на белия.
СЕМЕЙСТВО НА АРОМАТА: Плодово
КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ: Малини, Мандарина, Бял мускус...