Нидерландия, Utrecht
... продукт. Парата е изключително широко използван продукт в много различни индустрии. Например, повечето от нашите клиенти в хранителната индустрия използват пара в производствения процес, където тя влиза в директен контакт с техния хранителен продукт. Например, супи и сосове се загряват чрез директна инжекция на пара. В този случай качеството на парата става важно. Има различни видове...
Франция, Cachan
... комплекси от патогенни агенти, особено в хранително-вкусовата промишленост. Може ли парата да дезинфекцира без използване на продукт? Да, парата, благодарение на висока температура (до 180°C при налягане от 8 бара) и високо налягане, убива вредните микроорганизми. Въпреки това, няма да има остатъчна активност във времето, за разлика от дезинфекция, която комбинира пара и дезинфекционен продукт. Остатъчната активност на продукт съответства на времето, през което продуктът ще продължи да бъде активен. Тя може да продължи до няколко дни в зависимост от използваните продукти.
Румъния, Chiajna
... оборудване с ниски разходи и време за поддръжка. Характеристики • Капацитет: 600-1000 кг пара/ч • Налягане: 0,7 - 8 бара • Хидравлично изпитвателно налягане: 14 бара • Температура на парата: 115 - 175°C • Нетно тегло: 2850 кг • Захранване с електрическа енергия: 400V • Консумация: 120 - 130 кг пелети/ч...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play