... продукт.
Парата е изключително широко използван продукт в много различни индустрии. Например, повечето от нашите клиенти в хранителната индустрия използват пара в производствения процес, където тя влиза в директен контакт с техния хранителен продукт. Например, супи и сосове се загряват чрез директна инжекция на пара. В този случай качеството напарата става важно. Има различни видове...
... комплекси от патогенни агенти, особено в хранително-вкусовата промишленост.
Може ли парата да дезинфекцира без използване на продукт?
Да, парата, благодарение на висока температура (до 180°C при налягане от 8 бара) и високо налягане, убива вредните микроорганизми. Въпреки това, няма да има остатъчна активност във времето, за разлика от дезинфекция, която комбинира пара и дезинфекционен продукт.
Остатъчната активност на продукт съответства на времето, през което продуктът ще продължи да бъде активен. Тя може да продължи до няколко дни в зависимост от използваните продукти.
... оборудване с ниски разходи и време за поддръжка.
Характеристики
• Капацитет: 600-1000 кг пара/ч
• Налягане: 0,7 - 8 бара
• Хидравлично изпитвателно налягане: 14 бара
• Температура напарата: 115 - 175°C
• Нетно тегло: 2850 кг
• Захранване с електрическа енергия: 400V
• Консумация: 120 - 130 кг пелети/ч...