... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони, които имат максимум 15 дни. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни шоколадови пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколад...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
Koekjes Bossuyt е белгийска занаятчийска фабрика за бисквити. Тук ще намерите традиционни бисквити като квадрат с конфитюр, франжипан, вафли и скали. Уникалното при Koekjes Bossuyt е, че повечето бисквити са налични в три различни категории: традиционни, биологични или без добавена захар. За нас занаятчийството е от първостепенно значение. Ние оставаме верни на нашите традиционни рецепти, докато ...
... място, той е популярен избор за бебешки формули.
В този случай, той се произвежда по такъв начин, че да съдържа всички основни вещества, необходими за бебето.
На второ място, той се използва за приготвяне на шоколади и други сладкиши.
На трето място, той също така се използва в много печива, където служи като алтернатива на течното мляко, за да се постигне желаната консистенция.
Млечният прах има висока хранителна и калорична стойност, съдържа 21 основни аминокиселини, от които се нуждае човешкото тяло. В допълнение към тях, той съдържа и няколко основни витамини и минерали.
...Aspresso Oreon Coffee
Уникалната хармония на шоколадовия вкус и парченцата бисквити. Всяка глътка ще ви очарова с вкуса на Aspresso Oreon Coffee.
Предлагаме нашите горещи шоколади, приготвени с майсторство, в специално проектираните ни цилиндрични опаковки от 900 г, за да запазим свежестта им.
... шоколади, богати на вкус и аромат. Независимо дали предпочитате интензивен черен шоколад, кремообразно мляко или деликатен бял шоколад, ние имаме какво да задоволим всички небца. Открийте също нашите подправки.
... и ръчно приготвени сладка. Разполагаме с персонализирани подаръчни кошници, които подготвяме в съответствие с вашия бюджет и според продуктите, които искате да изберете, и които изпращаме в цялата полуостров. Елате да ни посетите!
... запазва своето господство в разнообразието от продукти с цветни акидес, десетки видове локуми, шоколади, от които трудно ще решите кой да опитате, класически халви, специални марципани, тестени и млечни сладкиши, конфитюри, приготвени от пресни плодове, шоколади и сладкиши, проектирани за специални поводи като рождени дни, кръщенета, сватби, Нова година и празници. Шекерджи Джафер Ерол, който...
Пиер Леден е майстор шоколадие, специализиран в приготвянето на пралини и макарони. За своите изненадващи ръчно приготвени рецепти, той използва изключително шоколади с контролирано произход, съдържащи минимум 70% какао. Всички съставки, включени в производството на неговите пралини, са строго подбрани заради тяхното безупречно качество. Изключителният дизайн на опаковката на Пиер Леден е...
Заповядайте да откриете богат избор от шоколади и вкусове в Le Temps du Chocolat, шоколадова работилница в Нарбон, на 54 улица Жан Жорес. Г-н Жером Борие, майстор шоколадие от над 30 години, ви предлага своите шоколадови творения, които сам приготвя от шоколад с чист произход и чисто какаово масло: шоколадови бонбони, шоколадови хапки, глазирани кестени, макарони, ръчно приготвени сладоледи, кремове и сорбета.
В La Crème de la Crème искаме да предложим най-доброто обслужване и най-високо качество. Разполагаме с испанска и френска сладкария от високо качество, ръчно изработени торти, фини сладкиши (маслени кроасани, бутер тесто, наполитанки), сладкарски изделия от високо качество, шоколади, пасти, ръчно приготвени сладоледи,... Най-добрите продукти на пазара с добро съотношение цена-качество. За...