Създадена през 2000 г., FOOD PARTNERS CO е специализирана в проектирането и производството на пресни, стерилизирани или пастьоризирани готови ястия за сектора Food Services и голямата търговия.
Ние произвеждаме и предлагаме:
- Хранителни продукти под ваша собствена марка
- Широка гама от готови ястия на базата на морски продукти, зеленчуци и месо,
които произвеждаме в пастьоризирани или стери...
...Големи каперси с размери fine (11-13 мм) имат по-мека текстура в сравнение с другите размери. Каперсите с размер fine, използвани в рибни рецепти, включващи печене, също така са подходящи за приготвяне на различни сосове, които се комбинират с месни, рибни и пилешки ястия.
Каперсите на Naturelez с размер fine, приготвени в сол, не съдържат никакви добавки и са събрани в района на Османчък в Чорум, чрез устойчиви селскостопански методи.
Информация за продукта
Размер: Fine (11-13 мм)
Приготвяне: В сол
Обем на буркана: 1000 cc
Нетно тегло: 1 кг
Тегло след отцеждане: 700 г...
... 200 мм до 420 мм
Скорост (цикли/мин)
макс. 8 - 12 цикли/минута
Дължина на машината
в зависимост от конфигурацията
Ширина на машината
в зависимост от конфигурацията
Приложения: прясно месо, месни изделия, риба и рибни продукти, зеленчуци, паста, сирене,
сушени плодове, приготвениястия, супи, сосове,...
Специализирана в преработката на морски продукти, MERISUD предлага своите приготвениястия под две марки: Richesses de la Mer в секцията за пресни храни и Armand Blot в секцията за деликатеси. Около петдесет референции носят марката на средиземноморската кухня. Пастис, коняк, домати, шафран, копър, бяло вино, зехтин... С минимум 50% риба, на преден план са крем супата от морски таралежи, зарзуела (рибарска яхния) или сепии по каталонски. Продавани единствено в стъклени буркани, нашите продукти (около тридесет референции), от висок клас, са налични във всички вериги в голямото юг, от Лион до Бордо.
...Компанията FERRIGNO предлага на своите френски и чуждестранни клиенти, които ценят качеството, автентичността и оригиналността, широка гама от морски продукти, предлагани под марката "Lou Ferrignade".
Консерви: сардини и тон от Средиземно море, скумрия и аншоа, сардинели,...
Приготвениястия: супа от морски риби, крем от раци, буябес, тон в вино,...
Сосове: доматен сос с миди, с аншоа, с риби...
...иберийска шунка и диви гъби, сепия в мастилото си, сирене и спанак, октопод - всички направени с бешамел вместо картофи), картофена смес за испански омлети, месни и рибниястия, включително бебешко прасенце (Cochinillo) и сосове. Нашите продукти се предлагат в различни формати в охладените и замразените категории. Имаме и линия от продукти/готови ястия, които продаваме чрез търговския сектор на компанията в испанските супермаркети.
Заведението, управлявано от семейството Замбон вече четиридесет години, разполага с 50 места в три зали, плюс още сто в просторната градина на площад Санто Стефано. Кухнята, предлагана от шефа, е типично традиционна венецианска. Ето какво предлага менюто: смесени морски и италиански предястия, различни ризота, лингвини с морски дарове, рибни скара; десерти в чаши и домашно приготвени тарталети. Типични ястия са гнокетите на Санто Стефано и печеното лаврак. Голямо разнообразие от пици допълва вече много примамливото меню.
...Хотел Ресторант Д'Хофстее е стара ферма, разположена между Брюж и белгийското крайбрежие. Този очарователен хотел предлага уютни стаи. Сутрин ви очаква вкусна закуска. Вечер можете да се насладите на вкусно ястие в грил-ресторанта. Опитайте вкусните месни и рибниястия, приготвени на открит огън. В околността можете да се насладите на прекрасни разходки по плажа или да се отправите на велосипед, за да изследвате обширния пейзаж.
... регионални и лични специалитети: през пролетта аспержи, през лятото ястия с пресни билки, а през есента дивеч и нашите пушени ястия, приготвени от нас. Гастрономическият уикенд се провежда през цялата година, както следва: ще отседнете в нашите стаи с баня и собствена тоалетна, вечерта ще се насладите на седемстепенно меню, в което ще ви бъдат сервирани разнообразие от рибни и дивечови ястия, а на следващата сутрин, след добра нощ, ще дойдете на закуска.
На 25 години Setraco все още е една от най-бързо развиващите се компании на международния пазар на дълбоко замразени рибни продукти. От офисите в Белгия се управлява производството в Великобритания (Джароу, Саут Тайсайд) и Франция (Уистрехам). Setraco предлага широка гама от морски продукти, включително рибни филета, скариди, приготвениястия, фингерфуд и съставки за индустриални приложения. Продуктите достигат до търговията на дребно, едро, кетъринг и индустрията. Това става под собствена марка или под частна марка на клиента.
Da Giovanni е италиански ресторант в Антверпен. Той предлага прясно приготвени пици, паста, рибни и месни ястия. В историческия център на Антверпен, близо до катедралата, Гроенплац и Гроте Маркт, можете да се потопите в автентична италианска атмосфера.
...При нас качеството е на първо място и повярвайте ни, ще го усетите. Работим само с най-добрите топ продукти: нашите качествени месни и рибни продукти са най-добрият пример за това.
Гарантираме винаги свежест. Всички ястия, които сервираме, са приготвени на място. Също така всички наши сосове. Обслужването, което предлагаме на нашите клиенти, винаги е в центъра на вниманието. Качеството и...
Дима е семейна компания, предлагаща ръчно приготвени салати за търговия на едро. Дима избира пазар в сектора на търговията на едро, разположен във Фландрия и Валония. Тя се насочва към търговците на едро и дистрибуторите в хранителния сектор. Последните разпределят нашите стоки към закусвални, месарници, кетъринг услуги, ресторанти, бистро, чайни, заведения за хранене, фритюрници и магазини за сандвичи. Дима предлага асортимент от фини салати, сосове, рибниястия, готови ястия и кулинарни сосове.
...използвайки избрани, автентични и домашно приготвени съставки, придавайки на нашите ястия уникалния вкус на традиционната кухня. Ресторант Бар Мартинo се намира в Кателика на улица Фиуме, провинция Римини. За повече информация можете да се обадите на номер 0541 833862.