... трансфери за шоколад в различни цветове.
Листът за трансфер нашоколад е лесен за употреба. Поставете листа върху антиприлипаща тава, след което изсипете шоколада върху листа за трансфер с дебелина 2-3 мм. Оставете шоколада да се охлади и стегне, декорациите ще се отпечатат. Внимателно отлепете листа от шоколада. За оптимален резултат, препоръчваме да използвате шоколад за покритие.
Референтен номер: IMP1094
Размери: 10 листа 360x250 мм...
...Идеална за приложения за преносна вискозни продукти, тази лобна помпа се използва широко в областта на мастиките, лепилата или за помпане на меласа и какаова маса.
Макс. налягане (бара): 25 бара
Дебит: До 350 м3/ч
Диаметър на входа и изхода: 1-12"...
...хартия и картон, текстил, хранителни или транспортни. Anglada Pumps разполага с широка гама от зъбни помпи с дебити, вариращи от 0,2 литра в минута до 533 литра в минута и предлага също така гама от помпи за пренос и дозиране нашоколад с различни дебити. ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ Нашият технически отдел е специализиран в проектирането и производството на решения по поръчка в съответствие с конкретните нужди на нашите клиенти.