... някои от решенията, разработени и произведени от Sinuta FCE за национални и международни клиенти, работещи в различни сектори, включително домакински уреди, телекомуникации, автомобили, железници и строителството и металната индустрия. Сертификациянасистемата за управление на качеството съгласно стандарта NP EN ISO 9001:2015...
... претърпяват каквато и да е трансформация, което я прави 100% натурален и специален продукт. Цветът на солта, произведен в SALINAS CORREDOR DO SOL, се продава предимно на гурме пазара, в буркани от 200 г, добавен с ароматни билки от биологично земеделие, или натурален в торби от 250 г и 500 г. Също така беше въведена за гурме пазара ароматизирана сол, също с биологични билки. Цялата сол от Атлантика и цветът на солта имат сертификат от SATIVA – Контрол и Сертификацияна Продукти, като е внедрена системата HACCP.
...която гарантира спазването на регламента относно начина на биологично производство.
Безопасност на храните: процесите на приготвяне на продуктите на Hands on Earth подлежат на стандартите насистемата HACCP (Анализ на опасностите и критични контролни точки), извършвани от независима външна организация.
... януари 2011 г. като орган за сертификацияна лица в заваряване по стандарта NP EN ISO/IEC 17024 и е сертифицирала системата си за управление на качеството според стандарта NP EN ISO 9001 от началото на 2008 г. Тя е също така "Признат трети орган за сертификация Ped Art. 13" от Генерална дирекция на предприятието на Европейската комисия. Стремим се да бъдем предпочитаният партньор на нашите...
... в денонощието, разпределено в 3 смени.
През 1998 г. системата за управление на качеството беше сертифицирана по стандарт ISO 9001, през 2013 г. беше получена сертификация в съответствие с нормативния стандарт ISO TS16949, а през 2014 г. беше получена сертификация в съответствие с нормативния стандарт ISO 22000.
Също така са внедрени процедури в съответствие с изискванията на стандарт ISO 14001.
... GELADOS GLOBO е оборудван с лаборатория за микробиологичен контрол, която непрекъснато следи качеството на суровините, преминавайки през различните етапи на производството до крайния продукт. С внедряването насистемата H.A.C.C.P. и в напреднала фаза насертификация, компанията се стреми да развива производствения си процес, залагайки на непрекъснато подобряване на качеството, процедурите и ангажираността на всички служители.
... контрол на суровините, преминавайки през различните етапи на производството до крайния продукт. С внедряването насистемата H.A.C.C.P. и СЕРТИФИКАЦИЯ В BRC произвеждаме СЛАДОЛЕДИ, ЗАМОЗЕНИ ФРАНЦЕЗИ И КОНЦЕНТРИРАНА ЖЕЛАТИНА В БЛОКОВЕ ОТ 135 ГРАМА, КОЯТО ЗАМЕСТВА С ПРЕДИМСТВО ЖЕЛАТИНАТА НА ПРАХ.
КООПЕРАТИВА АГРИКОЛА САНТО ИСИДРО ДЕ ПЕГОЙС винаги е залагала на качеството както на произведените продукти, така и на предоставянето на услуги на клиента. Поради това, и в отговор на изискванията на съвременната глобална търговия, нашата компания се ангажира с сертификацията наСистемата за управление на качеството. Внедряването на тази система е предимство както за кооперацията, така и за...