APICURE Paris, консултант в сферата на източниците, свързани с промоционални артикули и корпоративни подаръци. Вече повече от 12 години в Азия, компанията е успяла да изгради мрежа от лоялни и почтени производители, избрани заради сериозността и качеството на изпълнението им. APICURE Paris поставя етиката и устойчивото развитие в центъра на своята стратегия за развитие. APICURE Paris се ангажира д...
...Портобело е гъба, която по хранителни стойности е много подобна на печурката, но с интензивен вкус и по-здрава и гладка текстура. Подсилете ястията си с тази екзотична гъба.
Цялата вкус на пресни зеленчуци и плодове! Вече повече от 20 години VEGEPACK е вашият дистрибутор на гъби, пресни зеленчуци, салати и плодове.
Компанията VEGEPACK започна дейността си през септември 1997 г. и е развила стабилни търговски отношения с основните играчи в дистрибуцията в Белгия и Великото херцогство Люксембург.
Имплантация, проектирана за качество и ефективност
Централният офис и пр...
СИТИО ДОС КОГУМЕЛОС, ЛДА. е компания, която произвежда, промотира и търгува с гъби. Залагаме на отличното качество на нашия продукт, което ни позволява да въвеждаме различни сортове гъби в дистрибуционните мрежи. СИТИО ДОС КОГУМЕЛОС, ЛДА. се отличава с производството на гъби: Шийтаке, Плеуротус, Бели, Кафяви и Портобело. Нашата цел, освен да удовлетворим изискванията на нашите клиенти, е да...
...Посетете галерия Arbras, нашия магазин на улица "Всички светии", близо до известната улица Портобело, който е изпълнен с фантастичен избор от сребърни фоторамки, прибори за маса и разнообразие от подаръци, предлагани на клиенти по целия свят. Създадена в началото на осемдесетте години, компанията разполага с многогодишен опит в доставката на сребърни изделия на частни купувачи, търговци на едро и...
Fresh Mushroom Europe е най-иновативната сила в сектора на гъбите. Силен играч благодарение на постоянния фокус върху пазарите, желанията на клиентите, контрола на разходите и мотивираните производители и служители. Освен пълната гама от гъби, FME през последните години е въвела различни иновации, като пълнени бели гъби и пълнени портобело с козе сирене. Креативни удобни продукти за различни моменти на хранене.