...Продукт: Пилешко Филе Без Кожа
Опаковка: 10Kg Картон
Качество: A Клас
Сертификация: HALAL, ISO 9001:2008, FSSC 22000:2010
Условия на съхранение: -18 ̊C и по-ниски
Тип замразяване: IWP, IQF
Срок на годност: 12 Месеца
MOQ: 27MT (1*40′ Контейнер)...
Системи за безопасност на храните. Внедряване, одити, обучения HACCP ISO 22000, сертификация BRC и IFS в индустрията на гастрономията и търговията с храни. Документация GHP GMP процедури инструкции. Система HACCP (анализ на опасностите и критични контролни точки). Системата HACCP е законово изискване, определено в разпоредбите на Регламент (ЕО) № 852/2004 относно хигиената на хранителните продукти...
... 2010 година, с цел осигуряване на безопасност на храните, беше внедрена система за контрол на производството HACCP. Технологичните процеси на отделните етапи на производството се контролират подробно от приемането до издаването на продукта. Фирмата разполага с внедрена система за управление на безопасността на храните FSSC-22000. Системата подлежи на одити, прегледи и постоянно усъвършенстване...